Jurnalista care a gafat la Digi24, pe scena de la “Vocea României”

oana_zamfir_vocea_romaniei.jpg

Oana Zamfir a fost scoasă de pe post după ce a gafat în direct
captură video

Jurnalista Oana Zamfir de la Digi24, care a gafat miercuri (21 octombrie), când l-a întrebat pe Marian Munteanu dacă a fost prezent în Piaţa Universităţii, nu a vrut dintotdeauna să lucreze în presă. În 2011, ea şi-a încercat norocul la Vocea României, unde însă nu a trecut de faza preselecţiilor.

Oana Zamfir a ajuns să fie dur criticată în mediul online după ce a gafat în direct, la postul de televiziune Digi24 şi l-a întrebat pe Marian Munteanu, personajul central al Mineriadei din 1990, dacă a fost prezent în Piaţa Universităţii la aceea dată. Oana a fost sancţionată dur şi scoasă de la pupitrul ştirilor unde lucrează de câţiva ani buni. 

Înainte de a ajunge în presă, Oana a fost atrasă de lumea muzicii. Într-un interviu penrtu Digi24, tânăra de 28 de ani povestea că a fost de mică la tot felul de concursuri precum Tip Top Minitop. Ba chiar, în 2011, ea a participat la primul sezon al emisiunii "Vocea României". 

Oana a urcat pe scenă pentru a cânta piesa lui Adele, "Rolling in the Deep". Ea nu a reuşit, însă, să impresioneze juriul, iar Marius Moga i-a spus că, deşi are un timbru plăcut, nu a cântat melodia cum trebuia. "Nu refrenul era partea cea mai frumoasă, ci strofa", i-a spus Moga. 

andrei_tomescu_oana_zamfir_digi_24.jpg

andrei tomescu oana zamfir
Andrei Tomescu şi Oana Zamfir au câştigat, în 2013, Premiul I la Cupa Presei la karaoke
Foto: Digi24

Oana nu a renunţat însă complet la pasiunea ei pentru cântat şi în 2013, când deja lucra la Digi24, a participat la Cupa Presei la karaoke, unde a luat premiul întâi alături de colegul său Andrei Tomescu. 

"A fost de 1.000 de ori mai greu decât este în direct la ştiri. E pentru prima dată când fac asta şi când am curajul să o fac. După cum ştim, Cupa Presei se ţIne de ceva timp, nu am avut curaj până acum. Şi l-am rugat pe Andrei Tomescu să vină cu mine pe scenă, pentru că singură nu am curaj", a declarat Oana, la acea vreme, conform digi24.ro

Loading...
 
 

Citește și

 • oana zamfir digi 24

  Jurnalista Oana Zamfir, prezentatoare la Digi 24, a făcut o eroare miercuri (21 octombrie), când l-a întrebat Marian Munteanu, personaj central al Mineriadei din 1990, dacă a fost prezent în Piaţa Universităţii. Conducerea postului tv a decis să o scoată de la pupitrul de ştiri.

 • simona gherghe

  Gafa jurnalistei de la Digi 24, Oana Zamfir, a devenit virală miercuri, 21 octombrie. După ce l-a întrebat pe Marian Munteanu, simbolul Pieței Universității în perioada Mineriadei din 1990, dacă a fost și el în piață când au venit minerii, Oana Zamfir a fost scoasă de pe post. Vedeta Antena 1, Simona Gherghe, are un sfat pentru jurnalista de la Digi 24.

 • oana zamfir

  Oana Zamfir de la Digi 24 este autoarea gafei anului la o televiziune din România. În timp ce îl avea în direct prin telefon pe Marian Munteanu, fostul lider al studenților din perioada mineriadei din 1990, Oana l-a întrebat pe acesta dacă a fost și el în Piața Universității când au venit minerii. În ciuda răspunsului diplomat al lui Munteanu, jurnalista a plătit scump gafa.

 • alegeri parlamentare 2016 ion iliescu

  Presa străină a relatat despre redeschiderea Dosarului Mineriadei din 1990 și despre cercetarea penală a fostului președinte al României Ion Iliescu (85 de ani), căruia i se aduc acuzații de crime împotriva umanității. Mai multe publicații internaționale au scris despre faptul că, mai mulți ani la rând, dosarul Mineriadei a fost blocat.