Jurjak, fiul lui Edi Petroșel, toboșarul trupei Holograf, și-a făcut bazar în curtea casei. Uite ce vinde!

edi-petrosel-fiu.jpg

Edi Petroșel (Holograf) și fiul său
foto: Money.ro

George Petroșel, alias Jurjak, a încropit un târg de vechituri chiar în spațioasa curte a locuinței tatălui său, veteranul rocker Edi Petroșel, liderul trupei Holograf.

Cine trece prin cartierul Cotroceni are șansa să-și bucure ochii cu o expoziție de artă ad-hoc, dar și să cumpere din obiectele expuse. George Petroșel (Jurjak) le-a dat șansa prietenilor săi să valorifice ”la tarabă” tot felul de vechituri și lucrări de artă, scrie Money.ro.

S-au expus, schimbat și vândut obiecte de colecție, bijuterii vechi, cărți poștale noi și vechi, hărți ale orașului de odinioară, dar și fotografii semnate de George Petroșel, fiul lui Edi Petroșel, veteranul de la Holograf. Chiar tatăl său s-a dovedit foarte mândru de ideea lui Jurjak, de a organiza un bazar în curtea casei situată la doi pași de istorica Biserică Sf. Elefterie Vechi.

fiu-edi-petrosel.png

Jurjak, Fiul lui Edi Petroșel, și-a scos la vânzare fotografiile
foto: Money.ro

Cine este George Petroșel alias Jurjak

Jurjak, pe numele său din buletin George Petroșel (35 de ani), este compozitor, regizor, absolvent al Universității Hyperion, Facultatea de Arte, specializarea regie de film și televiziune, absolvent al Facultății de Drept Nicolae Titulescu, licențiat in dreptul proprietății intelectuale. Stilul muzical abordat de artist este electro-blues, cu influenţe art rock, post punk si experimental rock. Jurjak a lansat piese precum „Șoapte”, „Timp de iubit”, „București”, iar la inceputul anului 2018 a fost nominalizat la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului Planeta Petrila, care a fost desemnat "Cel mai bun documentar".

Vezi aici mai multe imagini de la târgul artistului!

Loading...

Citește și

  • Edi Petroşel a înfiinţat echipa de old-boys când avea 36 de ani şi de atunci a câştigat toate sezoanele în Divizia Onoare.

  • Pe vremea când apăruseră rivalitățile biunivoce Beatles - Rolling Stones, că așa picase moda, era clar un lucru. Cei frumoși erau băieții din Liverpoole. Toți aranjați, frizați, azi ușor caraghioși. Îmi aduc aminte că nebunia lor cu pletele a început chiar de la o glumă de acest gen cu părul. Când nu știu care dintre ei și-a lăsat o șuviță mai lungă și de aici - uite domnule cum se scrie istoria - un curent cultural - atât de mare încât a bulversat lumea. La voi. La noi, la români, lucrurile au stat mult mai simplu. Voi, Holograf frumoși și atât. Nu mai existau frumoșii și urâții, cei în hainele de piele sau în blugi jegoși, nu mai existau diferențe existențiale. Frumoși și atât.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1