Jurații de la "X Factor" și-au împărțit categoriile. Cine merge mai departe

x_factor_0.jpg

x factor
Jurații X Factor și-au ales categoriile
Foto: captură Antena 1

"Vocea României" și "X Factor" par a merge cap la cap. Dacă vineri, 11 noiembrie, s-au terminat etapele duelurilor la "Vocea", și "X Factor" a trecut într-o altă etapă. S-au terminat audițiile, iar cei patru jurați-vedete și-au împărțit categoriile și au ales cu cine merg mai departe.

De săptămâna viitoare, „Vocea României” trece într-o nouă etapă. La concursul muzical de la Pro Tv, vineri seara (11 noiembrie) s-au terminat duelurile, iar fiecare jurat a rămas cu nouă concurenţi cu care va trece în runda knockout-urilor.

antrenori_vocea_romaniei.jpg

antrenori vocea romaniei
Cei patru antrenori de la Vocea României vor avea o misiune şi mai grea de săptămâna viitoare
foto: Pro Tv
La "X Factor", Delia s-a ales cu categoria băieților de până în 24 de ani. Ei sunt: Răzvan Moldovan, Emilian Nechifor, Andrei Petruș, Johnny Bădulescu, Cătălin Caragea, Simion Caragia, Rareş Cazacu, Raul Eregep, Dragoş Luca, Alex Mladin.
Ștefan Bănică are în grijă trupele: 3 O’Clock, Bogdan și Mugurel, Călin și Elis, Crescendo, Doredos, Estera și Rebeca, Nobil Band, Oscar și Miruna, Poştaşul și Cristina Baban, Răzvan și Alecu.
Horia Brenciu se bucură să lucreze cu concurenții de peste 24 de ani: Anca Pârlea, Ioana Monica Prodea, Marcel Roşca, Marco Sentieri, Cecilia Cesario, Eliza Georgescu, Cezar Dometi, Radu Hârșulescu, Loredana Anghelache, Aldo Blaga.
Cel mai nou membru al juriului, solistul Carla's Dreams s-a ales cu fetele de până în 24 de ani: Andreea Alupei, Lizuca Bîgu, Anastasia Jantîc, Letiţia Roman, Miruna Pânzaru, Alexandra Sîrghi, Izabela Simion, Enrica Tara, Alexandra Tănăsoiu, Olga Verbițchi.
Fiecare dintre cei patru antrenori speră ca în echipa sa să se afle cumulul de voce, carismă, pasiune și energie, pentru a-și putea adjudeca titlul show-ului "X Factor".
 
Loading...

Citește și

  • horia brenciu scuter accident

    Ediția de vineri, 11 noiembrie, a fost una plină de emoție și talent la X Factor. Cei patru jurați, Horia Brenciu, Delia, Sergiu de la Carla’s Dreams și Ștefan Bănică Jr., au selectat cu atenție concurenții pentru a merge în etapa următoare, și nu au fost deloc generoși.

  • x factor

    Premieră pe scena sezonului șase de "X Factor"! Un concurent de anul trecut s-a întors la emisiune. Și nu oricare concurent, ci unul dintre finaliștii sezonului cinci. A ajuns în marea finală, în ultimii patru, alături de Bravissimo, trupa de nouă tenori care a uimit publicul X Factor 2015, dar unul dintre membrii formației, Marcel Roșca și-a spus că finala nu i-a fost de ajuns, așa că și-a mai dorit și șansa de a fi apreciat și din postura de cântăreț solo.

  • x factor

    În sfârșit, s-a făcut lumină în cazul identității băieților din trupa Carla’s Dreams. Chiar dacă lor le plăcea să-i țină pe jar pe fani cu privire la asocierea unor nume și a unor chipuri, ei bine, artiștii din Republica Moldova s-au văzut desconspirați de o echipă de jurnaliști din Rusia.

  • Are o voce cu adevărat puternică şi a demonstrat acest lucru atât la “Vocea României” (2014) cât şi la X Factor (2015). După ce, acum doi, ani a participat fără succes la showul de la Pro TV în echipa Loredanei, Florin Răduţă nu s-a lăsat. A participat şi la X Factor, show-ul concurent de la Antena 1, acolo unde a făcut parte din echipa lui Ştefan Bănică.