Jurații de la «Românii au talent» au ajuns în vârf de munte

14_3-col-juriu-romanii-au-talent.jpg

Jurații şi prezentatorii au îmbrăcat ținute populare
jurati, romanii au talent, Pavel Bartos, andra, tinute populare, smiley, mihaela radulescu, Florin Calinescu, andi moisescu, jurati romanii au talent
de Gheorghe Chelu

Vacanța de iarnă s-a încheiat, așa că celebrii jurați ai emisiunii ”Românii au talent” (PRO TV) s-au întors la treabă cu bateriile încărcate. Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu și-au dat întâlnire, zilele trecute, în vârf de munte, cu Smiley și cu Pavel Bartoș, gazdele show-ului, toți îmbrăcați în ținute populare.

Întreaga echipă se află în căutarea unor noi talente, care urmează a se duela pentru marele premiu de 120.000 de euro, dar și pentru celebritate. Noua ediție a emisiunii va debuta în curând, pe micile ecrane. Cum pe 20 ianuarie simpaticul actor Pavel Bartoş a împlinit 43 de ani, iată că el a fost sărbătorit la emisiunea „Vorbeşte lumea”, unde a primit un tort în formă de halbă de bere. N-a lipsit de la mica petrecere nici Smiley, pe cei doi artiști care colaborează atât la emisiuni tv, cât și în reclame, legându-i o strânsă prietenie.

14_tort-pavel-bartos.jpg

Bartoș a primit de ziua lui un tort în formă de halbă de bere
Loading...

Citește și

  • narcis ianau contratenor celebru concerte

    Îl mai ştii pe Narcis Ianău, de la Românii au talent? A ajuns celebru în toată lumea

    În 2011, vocea lui Narcis Iustin Ianău uimea o ţară întreagă . Puştiul a reuşit să ajungă în finala primului sezon al show-ului „Românii au talent”, dar n-a luat aurul. S-a clasat pe locul al doilea şi încă de pe atunci i s-a prezis un viitor glorios.

  • Fetiţa fără mâini de la "Românii au talent" îşi ia apartament

    Până la urmă, lucrurile se aşază încet, încet, în viaţa câştigătoarei „Românii au talent” din acest an, Lorelai Moşneguţu (15 ani). Banii de la PRO TV i-au intrat recent în cont, astfel că, împreună cu mama ei, au început căutările pentru o nouă locuinţă, în Bucureşti. Săptămâna aceasta au găsit ceva pe gustul lor şi au semnat deja actele pentru avans.