Jurații de la «Românii au talent» au ajuns în vârf de munte

14_3-col-juriu-romanii-au-talent.jpg

Jurații şi prezentatorii au îmbrăcat ținute populare

Vacanța de iarnă s-a încheiat, așa că celebrii jurați ai emisiunii ”Românii au talent” (PRO TV) s-au întors la treabă cu bateriile încărcate. Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu și-au dat întâlnire, zilele trecute, în vârf de munte, cu Smiley și cu Pavel Bartoș, gazdele show-ului, toți îmbrăcați în ținute populare.

Întreaga echipă se află în căutarea unor noi talente, care urmează a se duela pentru marele premiu de 120.000 de euro, dar și pentru celebritate. Noua ediție a emisiunii va debuta în curând, pe micile ecrane. Cum pe 20 ianuarie simpaticul actor Pavel Bartoş a împlinit 43 de ani, iată că el a fost sărbătorit la emisiunea „Vorbeşte lumea”, unde a primit un tort în formă de halbă de bere. N-a lipsit de la mica petrecere nici Smiley, pe cei doi artiști care colaborează atât la emisiuni tv, cât și în reclame, legându-i o strânsă prietenie.

14_tort-pavel-bartos.jpg

Bartoș a primit de ziua lui un tort în formă de halbă de bere
Loading...

Citește și

  • narcis ianau contratenor celebru concerte

    În 2011, vocea lui Narcis Iustin Ianău uimea o ţară întreagă . Puştiul a reuşit să ajungă în finala primului sezon al show-ului „Românii au talent”, dar n-a luat aurul. S-a clasat pe locul al doilea şi încă de pe atunci i s-a prezis un viitor glorios.

  • Până la urmă, lucrurile se aşază încet, încet, în viaţa câştigătoarei „Românii au talent” din acest an, Lorelai Moşneguţu (15 ani). Banii de la PRO TV i-au intrat recent în cont, astfel că, împreună cu mama ei, au început căutările pentru o nouă locuinţă, în Bucureşti. Săptămâna aceasta au găsit ceva pe gustul lor şi au semnat deja actele pentru avans.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1