Jurâmântul pe care Cătălin Cazacu i l-a făcut iubitei înainte cu puţin timp de «Exatlon»

catalin_cazacu_exatlon.jpg

catalin cazacu tatuaje iubita
Înainte de Exatlon, Cătălin Cazacu şi-a tatuat data de naştere a iubitei pe antebraţ
Foto: arhivă personală

Cuvântul lui Cătălin Cazacu nu mai valorează nimic în faţa iubitei lui! Degeaba i-a promis marea cu sarea, căci la televizor Ana Roman nu a văzut vreo davadă de dragoste, ci dimpotrivă! A constatat că partanerul ei încearcă să o cucerească pe Claudia Pavel, aka Cream. Nici gesturile pe care el le-a făcut în relaţie cu puţin timp înainte de "Exatlon" nu mai cântăresc mare lucru. Acum e mai limpede ca niciodată că sportivul nu pune preţ pe declaraţii de dragoste şi promisiuni.

Cătălin Cazacu (33 de ani) se bate cu pumnii în piept că nu joacă teatru în relaţia cu Claudia Pavel (33 de ani), fosta lui colegă de echipă, pentru care a tras sfori să o salveze de la eliminare. Aşa cum este şi firesc şi iubita lui îşi pune aceeaşi problemă şi are o mulţume de întrebări fără răspuns. Cei doi formează un cuplu de aproape un an, au vorbit despre nuntă şi ar fi vrut un copil împreună. Ana Roman (29 de ani) şi Cătălin Cazacu au mers chiar până într-acolo încât au vrut să-şi demonstreze dragostea unul faţă de celălalt printr-un tatuaj dedicat. Bruneta are desenat pe antebraţ o inimioară şi data la care motociclistul este născut (11.05.84), iar el nişte bătăi de inimă şi data la care iubita lui îşi sărbătoreşte ziua (16.08.88). Motociclistul şi bruneta s-au luat de mână şi au mers împreună la un salon, la finele anului trecut. De atunci nu au trecut nici trei luni, iar ceea ce părea a fi o dovadă de iubire sau un adevărat jurământ a devenit doar un desen oarecare.

catalin cazacu ana roman tatuajeZoom
Cătălin Cazacu şi Ana Roman au mers împreună să-şi facă tatuaje
Foto: arhivă personală

De altfel, înainte să plece la emisiune, Cătălin Cazacu povestea despre tatuajele pe care le are pe corp. El mărturisea care este tatuajul pe care îl regretă, iar despre cel făcut pentru iubită a vorbit foarte puţin, din discreţie sau nu. 

„Pe antebrațul stâng mi-am tatuat strofe motivaționale pe care le ascult eu de fiecare dată, pe brațul drept am tatuat niște bătăi de inimă, iar pe picior am un personaj de desene animate. Cel din urmă este cel mai recent, iar povestea lui este hazlie. E un personaj din Ice Age, unul mi l-am făcut eu pe picior, iar celălalt personaj și l-a tatuat prietenul meu cel mai bun. Recunosc, regret «șobolanul» de pe gambă, însă mă consolează gândul că îl are și prietenul meu”, povestea Cătălin Cazacu, înainte de emisiunea de la Kanal d.

Motociclistul este prins într-un scandal amoros, după ce a mărturisit că are "sentimente curate" pentru Claudia Pavel. În tot acest timp, iubita lui oficială, care locuieşte în casa lui, a văzut de la televizor cum relaţia lor se duce pe apa sâmbetei.   

loading...
Loading...

Citește și

 • Claudia Pavel e protagonista celui mai mare scandal de la ”Exatlon”, reality show-ul de la Kanal D, după ce şi-a băgat coada în relaţia dintre Cătălin Cazacu şi iubita sa! Săptămâna trecută a fost eliminată din show şi a pierdut bătălia pentru premiul în valoare de 100.000 de euro. Fotoreporterii Click! au surprins-o la cumpărături. Vrea să-şi renoveze casa.

 • catalin cazacu iubita ana roman

  Cătălin Cazacu şi-a pus iubita în faţa faptului împlinit. Sportivul are o relaţie cu Ana Roman, dar la Exatlon a uitat că este "cuplat" şi a făcut risipă de gesturi tandre cât timp s-a aflat în preajma Claudiei Pavel. Motocicilstul s-a luptat chiar să-şi convingă colegii din echipă să nu cumva să o nominalizeze pentru eliminare pe Cream şi a recunoscut că a făcut totul pentru că are anumite sentimente pentru artistă. Acasă, în România, Ana Roman a aflat de la televizor că iubitul ei s-a apropiat prea mult de o altă femeie.

 • Claudia Pavel a fost eliminată din competiția Exatlon și a lăsat în urmă multe controverse și dispute. Mai mulți concurenți și-au spus cuvântul asupra eliminării artistei, iar unii dintre ei au devenit nervoși iar discuția s-a transformat într-o ceartă dură între concurenții ambelor echipe. Claudia a povestit despre experiența ei în cadrul competiției și a dezvăluit că ea și Cazacu au sentimente unul față de celălalt.

 • catalin cazacu

  E mai mult decât limpede că s-a înfiripat o idilă între Claudia Pavel şi Cătălin Cazacu la Exatlon, iar cei doi au vorbit pentru prima dată despre ei. În timp ce artista expică faptul că nu a ştiut că sportivul are o iubită acasă, el face lumină şi lasă se se înţeleagă că relaţia lui cu Ana Roman este încheiată şi poate începe un nou capitol alături de Cream. El a transmis un mesaj plin de înţelesuri.

 • catalin cazacu iubita ana roman

  Claudia Pavel a fost eliminată de la Exatlon, dar plecarea ei nu pune capăt zvonurilor potrivit cărora între ea şi Cătălin Cazacu ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie. Deranjată de toate comentariile care pun la îndoială fidelitatea motociclistului, iubita oficială a sportivului a transmis un mesaj scurt, dar cuprinzător. Concurentul se iubeşte cu Ana Roman, o brunetă după care i s-au aprins călcâiele de câteva luni.

 • ana roman catalin cazacu

  Cătălin Cazacu ştie să cucerească o femeie sau cel puţin asta reiese din mărturisirife făcute de iubita lui oficială! Ana Roman a povestit cât de mult a lucrat campionul la motociclism ca să o facă pe brunetă să-l accepte în viaţa ei. Cei doi formează un cuplu de aproape un an, dar relaţia lor este serios afectată după ce sportivul s-a apropiat în ultimele săptămâni la "Exatlon" de Claudia Pavel.