Juniorul lui Bănică, distrus de nota de la Capacitate. Ce vrea să facă

12-13-vedete-banicxizxa-si-fiul.jpg

Ștefan Bănică Jr. și fiul său, Radu

Fiul lui Ștefan Bănică calcă pe urmele tatălui și ale bunicului. Radu Ștefan le moștenește talentul actoricesc și deja activează pe scena teatrului. Probabil acesta este motivul care l-a ținut din studiul pentru examenul de capacitate.

Ștefan Bănică a stat ca pe ace anul acesta, pentru că băiatul său a susținut examenul de capacitate. Radu Ștefan, elev la Școala Gimnazială Pia Brătianu, din București, a dat la finalul lunii iunie aceasta evaluare, însă a obținut o  medie destul de modestă, care nu l-a ajutat sa se înscrie la liceele de elită: 8.15. Conform edu.ro, acesta a obţinut 8,65 la Limba şi literatura română, iar la Matematică 7.65. Feciorul lui Banica a considerat ca a fost neîndreptățit, motiv pentru care a semnat o petiție online.

”Pentru că la evaluarea națională a fost o <<neînțelegere>> în legătură cu un exercițiu, s-a făcut o petiție online cu scopul de a puncta problema, deoarece desenul nu a fost bine realizat, iar o grămadă de copii l-au greșit. Se știe că 5 puncte în minus înseamnă 50 de licee pierdute așa că, dacă vreți să ajutați, puteți să semnați petiția următoare”, a spus juniorul lui Bănică.
 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1