Julie Mayaya a "topit" 16 kg în 6 săptămâni. Ce-a făcut și cum arată acum FOTO

julie-inainte-sa-slaebasca.jpg

Julie Mayaya Kinga Sebestyen
Julie Mayaya, în 2010. Așa arăta solista înainte de a câștiga ”Vocea României”

Julie Mayaya, câștigătoarea sezonului 2 al show-ului de talente Vocea României, a reușit să slăbească 16 kilograme, în doar șase săptămâni, cu ajutorul antrenoarei de fitness Kinga Sebestyen.

Julie Mayaya a cunoscut-o pe Kinga Sebestyen prin intermediul unor prietene care, la rândul lor, au slăbit practicând Kangoo Jumps. Solista și-a exprimat dorința de a scăpa de stratul de grăsime și de celulita inestetică, iar cel mai eficient antrenament pentru aceste probleme l-a reprezentat Fat Burning, un program inventat de celebra instructoare de Kangoo Jumps.

Julie Mayaya s-a îngrășat din cauza fast food-ului

kinga_sebestyen_julie_mayaya_1.jpg

Julie Mayaya Kinga Sebestyen
Julie Mayaya a lucrat intens la silueta ei cu Kinga Sebestyen, cunoscuta antrenoare de fitness
foto: ADPM

Supravegheată de Kinga Sebestyen, Julie a urmat șase săptămâni de dietă personalizată și sport de câte trei ori pe săptămână cu ghetele Kangoo Jumps.

“Julie a practicat în adolescență tenis, volei, karate, judo și patinaj, însă în ultimii zece ani, de când s-a mutat în București, a început să mănânce fast food, neavând-o aproape pe mama ei care îi gătea până atunci sănătos zi de zi. De când a devenit cunoscută în urma concursului Vocea României, a început să aibă concerte în mai multe orașe din țară. Acest lucru însemna să fie mai tot timpul pe drumuri, să cânte seara și să mănânce de multe ori la miezul nopții. Tot acest stil de viață i-a dat peste cap organismul. A acumulat nu doar kilograme în plus, ci și celulită. Cu Fat Burning am reușit în doar șase săptămâni să dăm jos 16 kilograme și să reducem foarte mult stratul de celuliltă", a declarat Kinga Sebestyen.

Care a fost dieta lui Julie Mayaya

kinga_sebestyen_julie_mayaya_2.jpg

Julie Mayaya Kinga Sebestyen
Julie Mayaya mai vrea să slăbească câteva kilograme și să se mențină pe termen lung la această greutate
foto: ADPM

"I-am prescris o dietă personalizată ce a presupus să renunțe la prăjeli, la fast food, la zahăr, pâine, cartofi prăjiți, să le înlocuiască cu fructe și legume, semințe, apă plată cu lămâie, fresh de grapefruit în fiecare dimneață și ananas. Nu este o dietă strictă, nici nu am vrut să facem așa ceva. Însă a dat rezultate foarte bune pentru că a fost combinată cu trei sesiuni de Kangoo Jumps pe săptămână”, povestește Kinga Sebestyen.

În prezent, Julie Mayaya arată senzațional, însă își dorește să mai slăbească câteva kilograme și să se mențină astfel pe termen lung. Astfel că va continua să practice Kangoo Jumps, la recomandarea antrenoarei de fitness. Acest sport aduce o multitudine de beneficii: arde grăsimile, tonifiază toți mușchii corpului, stimulează sistemul limfatic detoxifiind organismul, întărește sistemul osos. Kinga Sebestyen a lansat în anii 2000 fenomenul Kangoo Jumps în România, în mai multe țări europene și a ajuns să lucreze inclusiv cu celebra Kim Kardashian. Din 2010, antrenoarea de fitness derulează campania “Kangoo Jumps pentru Viață” pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer și leucemie aflați în grija Asociației M.A.M.E.  

Loading...
 
 

Citește și