Jorge, vacanță cu peripeții în Dubai. “Mi s-a stricat telefonul din prima zi, a doua zi mi-am pierdut şi cardul”

Jorge.joeg

Jorge si familia in dubai
Jorge a mers cu toată familia în Dubai
Foto: arhivă personală

Jorge a avut parte de o vacanță de Paște în Dubai. Partea frumoasă a acestei experiențe a fost faptul că a avut toată familia cu el: pe soția Ramona și fiul lor, David, dar și pe Karina, fetița lui din căsătoria cu Alina Laufer, și pe fiica Ramonei din relația anterioară, Ilinca.

Ghinioanele nu l-au ocolit pe solist. În prima zi de vacanță, Lui Jorge i s-a defectat telefonul, iar în a doua zi și-a pierdut cardul bancar.

Jorge.jpg

Jorge si copiii lui, karina si david, in dubai
Jorge s-a jucat ore în șir cu David și Karina
Foto: arhivă personală

Jorge și familia nu s-au frustrat din cauza neplăcerilor, ci au profitat la maximum de vremea bună, de piscinele imense și de cadrele perfecte pentru poze de mii de like-uri pe Instagram.

Jorge a făcut haz de necaz de aventura din Dubai

Ramona-prodea.jpg

Sotia lui jorge in piscina
Jorge se mândrește cu soția lui
Foto: arhivă personală

„Hristos a înviat! Aşa a arătat vacanţa noastră de Paște. Există viaţă şi fără social media. Nu am postat nimic intentionat. Am vrut să trăiesc fiecare zi după ce mi s-a stricat telefonul în prima zi de vacanţă. A fost o experienţă inedită, care cu siguranţă merită repetată (doar faza cu nepostatul). În ciuda faptului că mi s-a stricat telefonul din prima zi, a doua zi mi-am pierdut şi cardul bancar. A fost splendid. A 3-a zi fetele se întrebau „azi ce mai păţeşte George?” Mulţumesc pentru vacanţa asta superbă…..plină de aventură şi iubire. Vă îmbrăţisez pe toţi şi abia aştept să ne vedem şi la televizor, dar şi în persoană”, a povestit Jorge pe rețelele sociale,

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1