Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, despre chinurile de a fi «femei» la «Te cunosc de undeva». Ce i-a deranjat cel mai mult

18-19_vedete_9-indiggo.jpg

Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu le imită pe gemenele din trupa ”Indiggo”

Concurenţii emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, trec prin adevărate transformări, de la o ediţie la alta, ei având nevoie de ore întregi de machiaj. Liviu Vârciu (38 de ani), Andrei Ştefănescu (42 de ani), Şerban Copoţ (38 de ani), Cezar Ouatu (39 de ani) şi Grigore Gherman (32 de ani) susţin că cele mai grele sunt însă travestiurile.

Şi Jorge (37 de ani) a făcut un travesti de milioane, în calitate de invitat special, intrând în galeria soliştilor care s-au descurcat cel mai bine  pe scenă. Îmbrăcat în femeie, cocoţat pe tocuri, epilat şi purtând perucă, el a făcut furori într-una dintre ediţiile trecute ale emisiunii de la Antena 1.

18-19_vedete_jorge-azis.jpg

Jorge a intrat perfect în rolul lui Azis

Dar şi alţi colegi de breaslă au făcut eforturi mari pentru a se descurca în competiţie. Pentru acest show, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au acceptat să fie fardaţi şi să îmbrace haine de femeie, fiind de departe cel mai comic cuplu. Deşi le place să se dea în spectacol, Liviu şi Andrei au totuşi şi câteva nemulţumiri legate de rolurile feminine pe care trebuie să le interpreteze. “Mă deranjează în continuare bikinii, epilatul, fustele scurte şi tocurile”, a spus Andrei. Iar Liviu a completat: ”Nu am reuşit să mă obişnuiesc nici acum cu lentilele de contact şi nici cu orele matinale la care trebuie să ajung la machiaj”.

18-19_vedete_1-grigore-delia.jpg

Grigore Gherman o interpretează pe Delia

Dar şi solistul de muzică populară Grigore Gherman a interpretat-o perfect pe Delia, alegând să îmbrace ţinute colorate, exact ca în show-urile celebrei soliste. Cât despre Şerban Copoţ şi Cezar Ouatu, care fac o echipă de milioane, ei deja s-au rodat pentru acest gen de show, fiind  invitaţi de mai multe ori să intre în cursa pentru premiul de 15.000 de euro care va fi donat unui caz social.

18-19_vedete_11.jpg

Şerban Copoţ şi Cezar Ouatu sunt celebrele surori Alice şi Ellen Kessler

Ambii au experienţă şi sunt profesionişti, reuşind performanţa de a se machia şi de a se îmbrăca în timp record, cu ajutorul echipei de profesionişti în machiaj: ”Însă ne distrăm maximum, cu toate pretenţiile aferente, de la epilări şi pantofi cu tocuri înalte, la lentile de contact şi unghii false. În prima fază, m-au deranjat lentilele de contact, dar am început să le tolerez din ce în ce mai bine. Acum singura chestie care nu-mi creează absolut nici un confort din nici un punct de vedere este epilarea. Acolo este dezastru”, spune Cezar Ouatu.  Emisiunea, prezentată de Alina Puşcaş (34 de ani) şi de Cosmin Seleşi (42 de ani), se difuzează în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00. Juraţii Cristi Iacob (51 de ani), Andreea Bălan (35 de ani), Ozana Barabancea (50 de ani) şi Aurelian Temişan (47 de ani) se află şi ei prezenţi la datorie, pentru a-l alege pe cel mai bun concurent. Replicile lor sunt savuroase, mai ales în momentele de tensiune. 

Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au avut probleme de sănătate la filmări

18-19_vedete_10.jpg

Andrei a avut necazuri cu tensiunea, zilele trecute

Ca un făcut, Andrei a avut nevoie de ajutor medical: “Din cauza oboselii din ultimele zile mi s-a făcut rău, în timp ce eram la machiaj. Am început să am palpitaţii. Şi, culmea, deşi aveam palpitaţii, îmi scăzuse tensiunea. Din fericire, n-a fost nimic grav”, spune Andrei. Mai complicat a fost pentru Liviu, care a ajuns la platou direct de la spital, cu puţin timp înainte să urce pe scenă. N-a vrut să renunţe şi a cântat aşa cum a putut piesa “Alin”, a trupei Sweet Kiss, alături de colegul său, Andrei. Liviu a ajuns în dimineaţa filmării la Urgenţă, unde medicii l-au trecut pe perfuzii, pentru câteva ore.

Loading...
 
 

Citește și

  • Fostul concurent de la „Ferma – Un nou început” (PRO TV) a filmat pe 15 octombrie în Londra pentru noul lui videoclip la piesa „Blind” („Orb”). George Papagheorghe (37 de ani) sau Jorge, aşa cum este cunoscut în lumea muzicii, a compus noua lui melodie în propriul studio şi tot el a făcut scenariul videoclipului pe care l-a şi regizat.

  • carmina si varciu

    Fostul solist al trupei L.A, Liviu Vârciu (38 de ani) este un om ocupat, fiind implicat către o carieră în televiziune din care câştigă bani frumoşi. În ultima perioadă a fost implicat în construirea casei din Băneasă, în care locuieşte alături de mama fiicei sale Anastasia Maria. Printre filmări, proiecte personale şi participarea la emisiuni, se pare că Liviu Vârciu nu îşi găseşte prea mult timp pe care să îl poată petrece alături de fiica adolescentă, Carmina, contrar a ceea ce afirmă fostul cântăreţ atunci când este întrebat despre aceasta. Într-un interviu oferit publicaţiei Viva!, Carmina şi mama sa, Ami Teiceanu, vorbesc cu sinceritate despre relaţia pe care o au cu Liviu Vârciu, iar declaraţiile adolescentei nu sunt unele dintre cele mai bune la adresa tatălui său.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1