Jorge, prima ieşire la un eveniment monden după ce a părăsit „Ferma”. Ce spune despre scandalul cu Cream

jorge-premiera-vlad3.jpg

Jorge, la avanpremiera serialului „Vlad”
Foto: Click!

Chiar dacă nu i-au ieșit planurile în ceea ce privește competiția Ferma, Jorge se resemnează după eliminarea din concurs cu participarea la evenimente mondene. La avanpremiera serialului „Vlad”, care va fi difuzat pe micile ecrane pe Pro Tv începând cu 25 februarie, Jorge a bifat o primă apariție publică după ce a pierdut duelul Fermei în fața lui Silviu Țolu.

Artistul a fost în elementul său printre celelalte vedete, pozând vesel în fața camerelor de luat vederi, semn că a trecut și peste eliminarea sa de la Ferma și peste conflictele iscate acolo deopotrivă. În seara de joi, 21 februarie, a avut loc avanpremiera serialului „Vlad”, difuzat de Pro Tv începând cu 25 februarie, unde numeroase vedete autohtone au păşit pe covorul roşu al evenimentului.

Jorge, prima apariție mondenă după ce a fost eliminat de la Ferma

Printre cei care s-au înghesuit să semneze condica la o asemenea seară de gală cu ştaif s-a aflat şi George Papagheorghe, cunoscut în lumea muzicală drept Jorge. Pentru solist, aceasta reprezintă prima apariţie la un eveniment monden, după ce săptămâna trecută a fost eliminat în duelul cu Silviu Ţolu. Imediat cum a ieşit din reality-showul de la Pro Tv, Jorge s-a concentrat din nou asupra carierei sale muzicale și a lansat o piesă intitulată „Cafeaua ta”, cu tot cu videoclip.

jorge-adela-popescu-vlad.jpg

Jorge și Adela Popescu
Foto: Click!

Ce spune Jorge despre scandalul cu Claudia Pavel 

Cântărețul ne-a povestit, de asemenea, că are multe planuri şi colaborări cu alți diverşi artişti pentru următoarea perioadă. Deşi s-a cam certat cu Claudia Pavel în emisiunea „Ferma”, Jorge ne-a dezvăluit că a și uitat incidentul. „Nu o voi da în judecată, pentru că probabil era într-o fază proastă când ne-am certat. Oricum, soţia mea şi Claudia erau bune prietene din copilărie”, ne-a mai povestit solistul la avanpremiera noului serial de la Pro Tv.

Evenimentul a fost unul ca la Oscar, cu limuzine, covor roșu și multe nume cunoscute din showbiz-ul autohton, în special din trustul Pro Tv, bineînțeles. Printre cei ce au bifat o apariție în cadrul serii de gală s-au numărat Iulia Albu, Anamaria Prodan, Adela Popescu, Cove, Lora, Monica Bîrlădeanu, o parte dintre actorii serialului „Las Fierbinți”, Răzvan Fodor, Irina Rimes și mulți alții. Bineînțeles, au fost prezenți și actorii din serial, iar avanpremiera a avut loc la un cinematograf dintr-un centru comercial din Băneasa. 

 • Adrian Nartea şi Olimpia Melinte, actorii principali din serialul „Vlad”
  Foto: Click!
 • Adela Popescu
  Foto: Click!
 • Bogdan Ioan, câștigătorul de la „Vocea României”
  Foto: Click!
 • Corina Caragea
  Foto: Click!
 • Cove și Lora
  Foto: Click!
 • Iulia Albu și Anamaria Prodan
  Foto: Click!
 • Monica Bîrlădeanu și Andrei Aradits
  Foto: Click!
 • Foto: Click!
 • Maximize

1/8

 

 

Loading...

Citește și

 • vlad serial pro tv

  „Vlad”, un nou serial de acţiune, cu multă intrigă, suspans şi actori chipeşi în rolurile principale, este gata să înceapă la PRO TV. Acesta se numeşte „Vlad” iar, conform scenariului, telespectatorii vor avea parte de întâmplări aşa cum numai în filmele de acţiune americane au mai văzut.

 • După ce a fost eliminat din cadrul competiției Ferma 2019, Jorge s-a putut concentra din nou asupra carierei sale muzicale. Artistul a lansat o nouă melodie, un proiect de care este mândru și pentru care a găsit sursa de inspirație în versurile unei alte persoane publice autohtone. Iată despre cine este vorba!