Jojo și-a serbat ziua de naștere la vizionarea serialului «Liber ca pasărea cerului»

jojooo.jpg

Jojo a împlinit 38 de ani
Foto Instagram

Cătălina Grama – Jojo și-a serbat ziua de naștere, 22 aprilie, alături de soțul ei, Paul Ipate, colegii din serial, prieteni, dar și membri ai familiei. Vedeta a împlinit 38 de ani și a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, după ce, în urmă cu o seară, ea a petrecut cu prietenii ei.

După ce au vizionat împreună primul episod al serialului Liber ca pasărea cerului, în care joacă împreună, Ștefan Bănică, Marius Florea Vizante, Andreea Samson și ceilalți colegi și prieteni i-au cântat Mulți ani trăiască! și au felicitat-o pentru aniversarea celor 38 de ani. Unul dintre cele mai frumoase cadouri a fost un tort de ciocolată cu cremă Madrid, cu mesajul: „Nu ești liberă ca pasărea cerului”. “Când a ales tortul cu această cremă, Paul s-a gândit la faptul că pictura mea preferată, Las Meninas, de Velazquez, se află în Madrid, la muzeul Prado”, spune Jojo.

Actrița din Liber ca pasărea cerului mărturisește că azi, de ziua ei, e foarte fericită să-i aibă alături pe toți cei dragi. “Îmi doresc sănătate pentru noi toți! Și îmi mai doresc ca Liber ca pasărea cerului să aibă succes la public, așa cum a avut și primul episod (n.n. cel difuzat aseară, de Florii, la Antena 1)”.

Jojo a împlinit 38 de ani 

Jojo a împlinit 38 de ani și a publicat un mesaj foarte emoționant pe rețelele de socializare, alături de o imagine pe măsură. Actrița se bucură de foarte mult succes pe plan profesional.

„Astăzi e ziua mea... Îi mulțumesc Domnului că mi-a oferit ocazia să trăiesc, să simt, să râd, să plâng, să mă emoționez dar mai ales să iubesc. Universul are un fel inedit de a-ți ghida pașii prin viață. Uneori oricât de mult încerci să faci altceva decât îți șoptește el, tot în același punct ajungi. Îi mulțumesc că pe mine m-a adus până aici. Sunt mamă, fiică, nepoată, iubită și prietenă. Nimic altceva nu e mai presus de toate acestea. Viața te încearcă în mii de feluri. Și la final te face să râzi. Și nimic altceva nu mai contează. “Cand vei vedea cât de frumos e totul, vei lăsa capul pe spate și vei râde spre cer!” La mulâi ani oricarui suflet care simte la fel!”, a scris Jojo pe Instagram.

Loading...

Citește și

  • jojo liber ca pasarea cerului

    Probabil că nu ne vom mai întâlni prea curând cu scenele de nuditate în care apare Jojo în filmul "Poker", dar actriţa revine într-un rol incitant în noul serial de la Antena 1, "Liber ca pasărea cerului". Fosta concurentă de la Asia Express este în noua producţie o femeie divorţată, bogată şi strălucitoare, iar momentele în care poartă ţinute sexy nu sunt deloc puţine la număr.

  • Pare că anii nu au reușit să o schimbe pe Jojo, decât din punctul de vedere al experiențelor personale și al vârstei care apare în buletin. Cătălina Grama, pe numele ei real, a publicat o fotografie realizată în urmă cu 25 de ani, însă vedeta pare neschimbată. Iată imaginea!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1