Jojo povestește experiența trăită în Egipt. ”Pur și simplu trebuie să vii să îl vezi”

Citeste tot despre: 

Jojo și Paul Ipate s-au întors de curând din vacanța pe care au avut-o în Egipt, iar vedeta a publicat un mesaj pe rețelele de scoailizare despre experiența pe care a trăit-o acolo. Ea a mărturisit că își dorește să mai ajungă în viitor în Egipt.

Jojo și Paul Ipate concurează în acest sezon la Asia Express, iar după experiență din India, ei și-au dorit să mai experimenteze ceva nou. Astfel că, prima opțiune pentru ei doi a fost Egiptul, care le-a plăcut la nebunie.

„Egiptul e fascinant la fiecare pas, și chiar dacă e o lume a contrastelor ca și în toate celelalte țări unde sărăcia e apăsătoare, are un farmec și o energie specială. Pur și simplu trebuie să vii să îl vezi. Oamenii vor spune majoritatea ca nu e nimic aici, că e totul arid, că nu sunt multe lucruri de vazut. Însă pe langa piramide aici e o lume întreagă care povestește despre un imperiu demult apus, despre măreția lui. Am venit aici a patra oară și o să mai vin. Pentru că simt ca locurile astea daca reusesti sa ignori agitatia necontenita a oamenilor, au o vibrație unică”, a scris Jojo pe contul de socializare.

Jojo a ținut un jurnal în Asia Express

Jojo a ținut să păstreze un jurnal pe timpul filmărilor Asia Express pentru a le arăta copiilor săi pentru a-i ține la curent cu toate aventurile ei.

„Este un jurnal în care am scris cum am simțit noi fiecare experiență trăită cu localnicii și unul cu altul zi de zi, departe de țară și de copii. În aceste pagini descriu parcursul spiritual al calătoriei noastre, care a fost primul nostru gând atunci când am pornit spre India. Mă bucur că Achim îl va citi, mai ales că este la vârsta potrivită pentru asta. El e foarte pasionat de jurnale în această perioadă. Tocmai a terminat de citit seria «Jurnalul unui puști». Sunt convinsă că va fi extrem de încântat să citească despre peripețiile noastre în Asia Express în paginile jurnalului meu”, a declarat Jojo.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1