Jojo este din nou gravidă! Paul Ipate este fericitul tată

jojo_mamica_a_doua_oara.jpg

Catalina Grama va naste o fetita

Jojo si Paul Ipate vor deveni parintii unei fetite la finalul acestui an. Chiar actrita a facut marele anunt.

“Voi fi mamică. Iar!”, își intituleaza Jojo postarea-confesiune in care anunta ca este insarcinata pentru a doua oara. “Vom fi parinti si ne simtim binecuvantati pentru ca nu exista fericire mai mare decat aceea de a cunoaste iubirea de parinte.”, spune Jojo care marturiseste si ca momentul in care a aflat ca este insarcinata a emotionat-o foarte mult si s-a surprins razand in timp ce plangea. Actrita a trecut deja de perioada de inceput de sarcina, cu greturi, emotii si temeri, iar acum se poate bucura din plin de gesturile de afectiune pe care le primeste din partea familiei pentru micuta lor, “o zana care doarme cuminte la mine in burtica”, asa cum o descrie mama sa: “Cand am fost gravida cu Achim am crezut ca nu poate exista fericire care sa semene sentimentului special pe care l-am trait. Privindu-mi comoara de baiat cum imi mangaie burtica, simt ca o sa fac implozie de atata bine si frumos. Cei dintre voi care au mai multi copii cred ca imi inteleg perfect sentimentul”, isi continua confesiunea Jojo care va deveni mama pentru a doua oara.

Catalina si Paul Ipate formeaza un cuplu din 2014 si au fost mereu "zgarciti" la capitolul informatii despre viata personala.

Până la Paul Ipate, în inima Cătălinei şi-au făcut loc numai bărbaţi celebri: Liviu Vârciu, Cătălin Căţoiu (zis Ţeavă), Liviu Stanciu, DJ Vali Bărbulescu şi solistul Alexandru Anghel, fratele Monicăi Anghel. 

Relația Cătălinei cu Paul Ipate a fost privită de la bun început ca o curiozitate. Cei doi s-au afișat împreună la un eveniment monden în octombrie 2014, la trei luni după ce au devenit un cuplu. Cei care au aflat atunci cine este iubitul lui Jojo nu i-au dat actorului șanse prea mari să rămână pe termen lung în viața vedetei.

Chipul lui Paul Ipate s-a imprimat în memoria oamenilor datorită unei serii de reclame la o companie de telefonie mobilă. Paul Ipate este Paul Maximus, puștiul care o curtează pe Cristina, interpretată de Ioana Blaj, cea pe care chiar avea s-o cucerească în viața reală. Cei doi au format un cuplu discret până în 2013, când actrița s-a cuplat cu fostul soț al Dianei Dumitrescu.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1