Jojo, detaliul care i-a stricat toată imaginea de divă sexy

jojo.jpg

jojo catalina grama abdomen sportiva sexy echipament
Pauza pe care a făcut-o Jojo de la sală se vede pe abdomentul ei
foto: arhiva personală

A vrut să pară o sportivă sexy, însă un detaliu a reuşit să-i încurce planurile. Cătălina Grama, alias Jojo, s-a fotografiat în timpul unui antrenament, însă deşi la prima vedere am fi tentaţi să exclamăm cât de bine arată, în fapt, actriţa are mari probleme cu pielea care îi cam atârnă de pe abdomen.

Jojo are 34 de ani şi este mămica unui băieţel de patru ani şi jumătate. Deşi este o fire activă, actriţa recunoaşte că în ultima vreme a lăsat-o mai moale cu sala, iar acest lucru se vede pe abdomenul ei, care nu mai este la fel de tonifiat ca în trecut, când se lăuda cu diploma de instructor de fitness. Blonda a mărturisit pe blogul personal că a făcut sacrificii mari pentru a avea o siluetă perfectă şi de curând şi-a impus să facă din nou sport.

jojo-abdomen.jpg

jojo catalina grama abdomen sportiva sexy echipament
Pielea de pe abdomenul lui Jojo nu mai este la fel de fermă ca în trecut când vedeta făcea trei antrenamente pe zi
foto: arhiva personală

"Îmi doresc să revin la vechile obiceiuri, deşi  viaţă aglomerată din acest moment nu îmi mai permite chiar trei antrenamente pe zi, ci… trei pe săptămâna. Achim (n.r. băieţelul actriţei) are nevoie de toată atenţia mea şi încerc să îmi fac exerciţiile înainte de a-l duce la  grădiniţă, dimineaţă, asta dacă nu sunt în trafic, în drum spre repetiţii, şedinţa foto, întâlnire etc. Dacă am o zi aglomerată, lucrez seara înainte de duş. Eu mă mulţumesc acum şi cu 30 de minute de exerciţii, însă executate cu regularitate", a povestit Jojo. 

Blonda s-a pus serios pe treabă, conştientă probabil că abdomenul ei nu va arăta mai bine stând, ci lucrând intens. Ea şi-a antrenat deja musczlatura abdominală, unde se pare că are probleme evidente. Deşi pare că Jojo are numai "pacheţele", se vede că lucrurile nu stau chiar aşa şi pielea vedetei a aavut de suferit, în urma sarcinii. În trecut, vedeta a mărturisit că obişnuia să facă câte 500 de abdomene zilnice.

Loading...

Citește și

  • Jojo

    Se dezbracă în filme, joacă roluri de lesbiană şi nu se lasă nici de Divertis. Arta nu îi aduce prea mulţi bani, aşa că pe perioada vacanţei, Cătălina Grama (34 de ani), alias Jojo, a intrat în afaceri: şi-a lansat o linie de bijuterii.

  • jojo silicoane operatii estetice

    Jojo este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul românesc. Este admirată de toţi bărbaţii pentru formele voluptoase pe care le are, însă vedeta a spus că regretă că şi-a pus silicoane.