Jojo, colecție nouă de bijuterii

jojo_5.jpg

jojo
Jojo este însărcinată cu cel de-al doilea copil
Foto: arhivă personală

Deodată cu venirea primăverii, Jojo (34 de ani) a decis că este momentul propice pentru a aduce pe piața bijuteriilor din România o nouă colecție din aur și argint.

Invitată la "Teo Show", Cătălina Grama, cunoscută de toată țara drept Jojo, a venit la emisiune cu o parte din noua ei colecție de bijuterii, pe care o va expune la târgul Cloud No 9, un eveniment dedicat produselor create de designerii români.

jojo_bratara.jpg

bratara iubesc jojo
Brățara "Iubesc" se bucură de succes
Foto: arhivă personală

 

Cu privire la una dintre cele mai importante bijuterii create, brățara "Iubesc", Jojo i-a povestit lui Teo Trandafir ce a inspirat-o: "Trebuia să exprim cel mai frumos sentiment din lume. Și ce poate fi mai frumos decât iubirea ?! Și atunci i-am spus "Iubesc". Și dacă o faci cadou, este mai mult decât un obiect, este un mesaj profund." 

Și-a mărit familia

caine_jojo.jpg

caine jojo
Jojo și micuța Posh au o relație aparte
Foto: captură Teo Show

 

Achim, fiul de patru ani al actriței, reușește să o facă pe mama lui să-i îndeplinească toate dorințele. O vizită la Monica Anghel a făcut-o pe Jojo să fie nevoită să-și mărească familia cu încă un membru: "Eu și Monica Anghel ne știm de o viață, suntem ca două surori. Ea are un bichon. Și Achim și-a dorit de când l-a văzut un câine care să nu mai crească. Și așa ni s-a mărit familia. Am adus-o alături de noi pe Posh (un pui de yorkshire n.r.)", a declarat Cătălina Grama.

Micuța Posh este o adevărată fashionistă. Are hăinuțe și accesorii prețioase, dar și un cont de Instagram pe care stăpâna ei postează felurite imagini cu aventurile zilnice ale cățelușei.

posh.jpg

posh jojo
Posh este răsfățată de Jojo
Foto: arhivă personală

 

Loading...

Citește și

  • Jojo Cătălina Grama (34 de ani) și fiul ei, Achim, se distrează de minune împreună. Chiar și atunci când sunt doar ei doi, împărtășesc momente de bucurie și fericire. Totuși, asta nu înseamnă că un nou suflețel nu ar fi fost bine primit în familia lor.

  • Cătălina Grama sau Jojo, cum o ştie întreaga naţiune, s-a tot gândit cum să-şi rotunjească veniturile de actriţă, care sunt uneori prea mici şi oscilante. Pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, ea a lansat o linie de brăţări şi de lănţişoare cu harta ţării, cu care a dat lovitura.

  • jojo silicoane operatii estetice

    Jojo este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul românesc. Este admirată de toţi bărbaţii pentru formele voluptoase pe care le are, însă vedeta a spus că regretă că şi-a pus silicoane.