Jojo cere ajutorul! Uite cu ce neplăceri se confruntă în sarcină!

jojo_5.jpg

jojo
Jojo este însărcinată cu cel de-al doilea copil
Foto: arhivă personală

Vestea că Jojo (31 de ani) este însărcinată cu cel de-al doilea copil, după doi ani de relație cu mai tânărul Paul Ipate, a luat pe toată lumea prin surprindere. Discretă, ca întotdeauna, actrița a așteptat să treacă de primul trimestru pentru a le da fanilor vestea cea mare. Sarcina nu decurge însă fără neplăceri.

Copleșită de numărul mare de felicitări și urări frumoase primite după ce a anunțat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, Cătălina Grama, alias Jojo, a vorbit și despre partea mai puțin luminoasă a sarcinii.

Cum au trecut deja cinci ani de când l-a adus pe lume pe Achim, fiul ei din căsătoria cu bancherul Ionuț Grama, Jojo cam uitase că fericirea de a purta un bebeluș în burtică vine, uneori, la pachet cu câteva neplăceri fizice. Grețurile, în primele luni, urmate de arsuri, în următoarea parte a sarcinii.

”Mi-a fost greață mai mereu, și dacă atunci când am fost gravidă cu Achim am lăsat de multe ori cumpărăturile în piață ca să alerg repede… într-un loc, acum… să spunem că nu am mai avut timp să las cumpărăturile”, a descris cu umor Jojo primul trimestru de sarcină pe blogul personal.

”Cam așa a fost până în acest moment. Cu grețuri și multe hohote de râs după. Pentru că dacă noi, gravidele, nu știm să facem haz de necaz, atunci cine? Se pare însă că ușor, ușor ies din această perioadă și mă îndrept cu pași repezi către cea cu arsuri”, a adăugat vedeta.

Și pentru că a descoperit o mulțime de mămici în lista ei de prieteni, Jojo le-a cerut ajutorul. ”Merg să duc niște tratative scurte cu arsurile sau grețurile… Că poate, poate mă lasă. Orice idee despre un remediu contra grețurilor sau arsurilor e foarte bine primită. Mulțumesc!”

jojo_copil.jpg

catalina grama cine este fostul sot al lui jojo
Jojo şi Ionuţ Grama au împreună un băieţel pe nume Achim în vârstă de cinciani
foto: arhiva personală

 

Cătălina Grama, alias Jojo, are o relaţie discretă cu actorul Paul Ipate din anul  2014. În octombrie 2009, s-a măritat pe neaşteptate cu bancherul Ionuţ Grama, dar şi-au consumat relaţia foarte discret, deşi Jojo era persoană mondenă şi fire foarte expansivă. În iunie 2011, cei doi au devenit părinţii lui Achim, care acum abia aşteaptă să-şi cunoască surioara. Jojo şi Ionuţ Grama s-a despărţit în 2012, la fel de discret cum s-au şi căsătorit. 

Loading...

Citește și