Jean Paler, «resuscitat» cu un maraton de 7 spectacole

S-ar părea că soarele a ieşit şi pe strada simpaticului actor, pentru care soarta a fost potrivnică în ultima vreme. Jean Paler „a împuşcat” un contract de prezentator, iar din toamnă aşteaptă să fie angajat de Alexandru Arşinel la Teatrul “Constantin Tănase”.

În ultimii ani, simpaticul actor de comedie nu a mai avut noroc de angajamente stabile şi nici cu sănătatea nu a stat pe roze.
2014 a fost plin de ghinioane pentru Jean Paler (55 de ani), atunci când doctorii i-au montat mai multe stenturi la inimă, în urma unui infarct.
Şi la spectacole a fost chemat destul de rar, aşa că se luptă cu singurătatea în locuinţa lui din Sinaia, drămuindu-şi bănuţii pentru medicamente.
După ce Alexandru Arşinel, directorul Teatrului ”Constantin Tănase”, i-a promis că-l va angaja din toamnă, acum actorul a mai primit o ofertă.
 În perioada 19-26 iunie va avea loc turneul “Ultimul romantic”, organizat în cinstea lui Alexandru Jula, interpretul celebrului şlagăr “Soţia prietenului meu”.
Prezentator va fi nimeni altul decât Jean Paler, care va putea strânge o sumă frumuşică după cele şapte reprezentaţii.
Onorariul său ca maestru de ceremonii variază în jurul sumei de 1.500 de lei pe spectacol, aşa că bilanţul va fi satisfăcător. Spectacolele vor avea loc la Reşiţa, Caransebeş, Timişoara, Deva, Lugoj şi Arad, iar Click! a aflat că în luna octombrie show-ul se va ţine şi la Bucureşti, la Sala Radio.
Alexandru Jula îi va avea alături şi pe Ileana Şipoteanu, Stela Enache, Marina Florea, Alexandra Canareica, dar şi pe tenorul Florin Georgescu, iar maestrul Jean Paler va încerca să binedispună spectatorii cu glumele sale, făcute între două reprize muzicale.
“Spectacolele vor avea 90 de minute, iar pe lângă faptul că Jean Paler va prezenta, va avea şi câteva momente umoristice. El va fi responsabil cu buna dispoziţie. Acest proiect a fost iniţiat de maestrul Alexandru Jula, care este bun prieten cu domnul Paler şi a fost gândit ca un proiect de lungă durată”, ne-a povestit Nicoleta Ion, cea care se ocupă de promovarea spectacolului. 

Uite unde îl puteţi vedea!

– 19 iunie, Cinema Dacia din Reșița, ora 20.00
– 20 iunie, Cinema Luna din Caransebeș, ora 20.00;
– 21 iunie, Cinema Timiș din Timișoara, de la ora 20.00
– 22 iunie, Teatrul de Artă din Deva, ora 20.00
– 23 iunie, Teatrul Municipal Traian Grozăvescu din Lugoj, ora 20.00
– 26 iunie, Cinema Dacia din Arad, ora 20.30
– Octombrie, Sala Radio din Bucureşti (ora şi data nu au fost anunţate)

Loading...

Citește și

  • Cândva buni prieteni şi colegi de scenă, Jean Paler şi Alexandru Arşinel îşi dau acum replici usturătoare, prin intermediul Click! Arşinel susţine că nu e cazul să-l angajeze pe Jean, la ”Tănase”, pe motiv că acesta ar susţine show-uri în străinătate, pe alte ”gajuri”. În replică, Paler, care a suferit un infarct în 2014, zice că de-abia face rost de bani pentru medicamente.

  • Cu buzunarele goale, Jean Paler a ajuns la o măsură extremă: îşi schimbă meseria, ca să aibă din ce trăi! Comicul vrea să dea actoria pe pictat şi să vândă tablouri pe la hotelurile din Sinaia, acolo unde locuieşte de 10 ani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1