Jean: «Arșinel mi-a zis că va rezolva cu angajarea mea»

Neînțelegerile dintre Jean Paler (56 de ani) și Alexandru Arșinel (77 de ani) sunt deja de domeniul trecutului, astfel că cei doi mari actori se vor întâlni pentru a pune la cale o colaborare: ”Trebuia să mă văd cu Alexandru de Paște, la Sinaia, însă eu mă aflam la Făgăraș, la invitația unor prieteni.

Dar, am vorbit  la telefon și mi-a zis că mă așteaptă la București, la Teatrul «Constantin Tănase», ca să stabilim detaliile. Mi-a promis că va rezolva cumva cu angajarea mea”, ne-a declarat, marți, Jean Paler.

13-vedete-alexandru-arsinel.jpg

Alexandru Arșinel

 

Între cei doi, cândva buni prieteni, s-au încins spiritele săptămâna trecută, atunci când Alexandru Arșinel, directorul Teatrului de Revistă, ne-a spus că nu-l angajează pe Jean, pe motiv că acesta ar juca în străinătate, pe ”gajuri mari”. Între timp, Arșinel s-a convins că realitatea era cu totul alta și că Jean se află într-un mare impas financiar.

Loading...

Citește și

  • Cândva buni prieteni şi colegi de scenă, Jean Paler şi Alexandru Arşinel îşi dau acum replici usturătoare, prin intermediul Click! Arşinel susţine că nu e cazul să-l angajeze pe Jean, la ”Tănase”, pe motiv că acesta ar susţine show-uri în străinătate, pe alte ”gajuri”. În replică, Paler, care a suferit un infarct în 2014, zice că de-abia face rost de bani pentru medicamente.

  • Răsturnare de situaţie! Impresionat de situaţia dificilă în care se află Jean Paler, cu bani puţini, dar cu multe probleme de sănătate, Alexandru Arşinel s-a înmuiat şi îi întinde acestuia o mână de ajutor. Mai exact, un post de colaborator la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” din Bucureşti.