Iuliana Tudor a împlinit 43 de ani. ”Timpul meu înseamnă viață trăită”

iuliana_tudor.jpg

iuliana tudor in rochie galbena
Iuliana Tudor a împlinit vârsta de 43 d eani
foto: arhiva proprie/Facebook

Prezentatoarea emisiunii-concurs ”Vedeta populară” (TVR 1), Iuliana Tudor, a împlinit 43 de ani. Mesajul sărbătoritei, postat pe Facebook, a fost apreciat de fanii care i-au trimis un munte de urări.

”Astăzi e ziua mea. În anul pandemiei, așa cum o să-l ținem minte, am împlinit 43 de ani. Timpul meu înseamnă viață trăită. Așa e fiecare zi. Nu contează câți ani de viață ai, ci câtă viață ai în ei. De aceea, râd, mă joc, dansez, cânt, dăruiesc, iubesc, cred, iert, muncesc, ocrotesc, sper, visez, lupt, cad și mă ridic, zbor. Trăiesc și mă bucur de tot cu recunoștință! Fotografia aceasta surprinde exact starea de spirit! Ceea ce vă doresc și vouă! Fiecare zi e o sărbătoare, a vieții! Vă pup cu drag pe toți!”, a scris Iuliana în dreptul unei imagini în care apare îmbrăcată într-o rochie galbenă, schițând o mișcare de dans.

iuliana_tudor.jpg

iuliana tudor in rochie galbena
Iuliana Tudor spune că această imagine o reprezintă
foto: arhiva proprie/Facebook

 

Iuliana Tudor este căsătorită cu Răzvan, un prosper om de afaceri, cu care are un fiu, Tudor, în vârstă de 9 ani și jumătate.

Citește și:

Iuliana Tudor: “Mă doare ce văd în lume, convoaiele militare cu sicrie”. Vedeta strânge fonduri pentru lupta cu pandemia

Secretele Iulianei Tudor pentru silueta de vis. Sunt la îndemâna oricui

Loading...

Citește și

  • Andreea Bălan a riscat cu propria-i viaţă aducerea pe lume a celei de-a doua fiice. Însă iată că celebra cântăreaţă nu e singura care a avut probleme la naştere. Oana Roman, Iuliana Tudor, Simona Pătruleasa şi Octavia Geamănu au trecut printr-un adevărat calvar ca să devină mămici.

  • iuliana tudor mircea radu

    Cele două luni în care românii au fost în stare de urgență din cauza pandemiei cu coronavirus i-a motivat pe artiști să fie și mai creativi. Actorii au fost extrem de activi pe rețelele sociale, unde au publicat monologuri, momente comice sau muzicale inedite, dar nici cântăreții nu s-au lăsat mai prejos. 70 de soliști au făcut posibil o interpretare cu adevărat istorică. Au cântat împreună șlagărul „Deschideţi poarta soarelui!”.