Marciuc, dezvăluiri despre amorul cu Enache: ”Adrian a plâns când am plâns și eu”

ich_5884-2.jpg

Iuliana Marciuc, Adrian Enache, iubire interzisa, Marina Almasan, interviu, dezvaluri, relatie Marciuc Enache, familie
Iuliana Marciuc și Adrian Enache se iubesc de mai bine de două decenii

Iuliana Marciuc (50 de ani) a acceptat provocarea lansată de colega Marina Almășan, de a răspunde la câteva întrebări pentru portalul femeide10.ro. Vedeta TVR a vorbit despre carieră, dar și despre relația de iubire cu bărbatul vieții ei, Adrian Enache (51 de ani).

“Nu-mi pare rău că mi-am ascultat inima. Am știut că fără dragoste eu nu pot trăi și sunt convinsă că numai cine are norocul să întâlnească dragostea poate fi fericit”, mărturisește Iuliana Marciuc în interviu, care acum, după ani de piedici, își poate trăi liniștită povestea de amor cu excentricul Adrian Enache. S-au îndrăgostit la prima vedere în urmă cu mai bine de 20 de ani și s-au iubit în taină, pentru că Adrian era căsătorit cu Corina, iar ea, cu omul de afaceri Remus Posea. După un mariaj de 14 ani, solistul a divorțat în 2009 și a devenit bărbatul unei singure femei: al Iulianei Marciuc.

0-328083-adrian_enache_iuliana_marciuc_86d1a9e630.jpg

Iuliana Marciuc, Adrian Enache, iubire interzisa, Marina Almasan, interviu, dezvaluri, relatie Marciuc Enache, familie
În 2010, cei doi s-au logodit în Bulgaria

Marina Almășan: Cineva din invitații noștri de la <Femei de 10, Bărbați de 10>, un psiholog, pare-mi-se, observa că, de regulă, femeile de 10 sunt atrase de băieții de 5! Avea, oare, dreptate? Dar viceversa e adevărată? Adică barbații de 10 au noroc la scorpii?

Iuliana Marciuc: Deși, în general consult psihologul, de această dată nu sunt de acord. Atragem ceea ce ne dorim, ce transmitem în univers că ne dorim. Așadar, eu nu am cum să-mi doresc un bărbat de… 5, pentru că eu îmi doresc să mă mândresc cu el și ca să mă mândresc, trebuie să fie premiant, iar Adrian, cu calități și câteva mici defecte, ESTE un premiant.

Marina Almășan: Ce crezi că-i ține alături pe oameni? (mă refer la partenerii de cuplu)

Iuliana Marciuc: Ce ține un cuplu? Cu siguranță iubirea, dar și credința că nu suntem și proprietatea celuilalt, ci doar jumătatea lui. Și preocupărilecomune, pe care să și le comunice și să și le dezvolte împreună.

12-13-vedete-enache-marciuc.jpg

Iuliana Marciuc, Adrian Enache, iubire interzisa, Marina Almasan, interviu, dezvaluri, relatie Marciuc Enache, familie
Adrian, Iuliana Marciuc şi fiul lor, David
foto: CLICK!

Marina Almășan: Până când trebuie să lupte o femeie pentru iubirea ei? Când să capituleze?

Iuliana Marciuc: Să lupte când vede „plusuri” și să capituleze când începe să-i dea cu minus.

Marina Almășan: Zi-mi 2-3 situații în care Adrian te-a dat gata, convingându-te o dată în plus că EL E OMUL!

Iuliana Marciuc: A plâns când am plâns și eu (rar, Slavă Domnului ), m-a îmbrățișat bărbătește când mi-a fost greu, mi-a oferit cele mai frumoase vacanțe – surpriză.

Marina Almășan: Daa, Adrian e foarte romantic, știu, sper să-l moștenească și fiul lui! Chiar, că veni vorba, ce a moștenit David de la fiecare din voi?

Iuliana Marciuc: De la mine, David a moștenit punctualitatea, iar de la tati, simțul umorului.

Marina Almășan: Cum a intrat Adrian în rolul de tată?

Iuliana Marciuc: Adrian a intrat, în 2005, într-un rol pe care-l știa deja bine și nu a făcut decât să-l adapteze puțin de la fată, la băiat (n.r. Adrian are o fiică, pe Diana, 20 de ani, din mariajul cu Corina). Este un tată bun și chiar dacă nu oferă mult timp, oferă suflet mare și generos.

img_7205_preview.jpg

Iuliana Marciuc, Adrian Enache, iubire interzisa, Marina Almasan, interviu, dezvaluri, relatie Marciuc Enache, familie
Iuliana și Adrian, surprinși în parc precum doi adolescenți
foto: CLICK!

Marina Almășan: Ești genul de om care nu stă o clipă locului și are agenda mereu plină. Ce scrie în ea, referitor la această toamnă?

Iuliana Marciuc: În această toamnă filmam cu emoții, eu în calitate de producător, și Adrian ca moderator, pentru ”Duelul pianelor”, o emisiune de la care sunt foarte multe așteptări, dată fiind mutarea ei în grilă sâmbăta, unde-i concurența mare. Pentru „Destine ca-n filme” aleg cele mai emoționante reportaje pe care le-am realizat în cei 4 ani, destine de colecție. Și ne pregătim să-i aniversăm lui David cei 12 ani care ne-au schimbat atât de frumos viața.

Citiți mai multe, aici: http://femeide10.ro/iuliana-marciuc-ce-tine-un-cuplu-cu-siguranta-iubire...

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1