Iuliana Luciu regretă că a plecat de la «Acces Direct»

18_2-col-iuliana-luciu.jpg

Iuliana Luciu are 54 kg și 1,73 metri înălțime. Spune că trăiește cu salate și iaurturi
Foto: Dorin Constanda
Citeste tot despre: 

În urmă cu mai bine de doi ani, Iuliana (31 de ani), sora Nicoletei Luciu, a surprins pe toată lumea când a anunțat public că și-a dat demisia de la “Acces Direct” (Antena 1), din postura de asistent TV. După ce timp de aproape de patru ani a fost colega Simonei Gherghe, bomba-sexy le-a mărturisit tuturor că își dorește mai mult de la viață.

Prezentă vineri după-amiază, la evenimentul de modă organizat la Romexpo, în cadrul “Târgului Ghidul Miresei”, Iuliana ne-a mărturisit că tânjește și acum după proiectul de la Antena 1. “Îmi este dor de «Acces Direct», îmi este dor de Simona, de toată lumea. De curând am filmat pentru emisiunea cu «Nea Marin» (n.r. care urmează să se difuzeze la Antena 1)”, ne-a mărturisit Iuliana.

Totodată, bruneta ne-a destăinuit și secretul siluetei sale: “Mănânc foarte puțin, o salată pe zi, două iaurturi și cam atât. Cu cât mănânci mai puțin, cu atât te menții mai bine. Acum cred că am 54 kg și 1,73 metri înălțime”, ne-a mai spus Iuliana, care momentan e singură, fără iubit. 

Loading...