Iuliana Luciu: «Primul iubit are să-mi înapoieze 20.000 €»

luciu12-13-vedete-iuliana.jpg

Iuliana este asistentă la ”Acces direct”

Iuliana (29 de ani), sora Nicoletei Luciu, susţine că n-o interesează conturile bărbaţilor, atunci când se îndrăgosteşte.

Ba, mai mult, şi-a împrumutat amorezii: “Bărbaţii care au făcut parte din viaţa mea intimă se pot număra pe degetele de la o singură mână. Am avut doar trei relaţii toată viaţa mea.Mă curtează bărbaţi cu foarte mulţi bani încă de la vârsta de douăzeci de ani. Cu toate acestea, primul meu iubit îmi datorează încă 20.000 €, pe care nu cred că îi voi mai vedea vreodată”, a spus ea, fără să menţioneze numele datornicului. Ea a povestit toate acestea, după ce s-a zvonit că s-ar iubi cu milionarul Ioan Nicolae, implicat în Dosarul “Prostituate de lux”.

 

Loading...

Citește și

  • Iuliana Luciu asistenta acces direct

    Zile grele pentru Iuliana Luciu (28 de ani). Frumoasa asistentă tv se află de câteva zile pe patul de spital. În utlima vreme s-a simțit foarte rău, așa că a fost nevoie să se interneze de urgență și a început o serie de investigații medicale. Deocamdată nu cunoaște diagnosticul, dar se simte puțin mai bine. Astăzi, mama ei i-a adus flori, să-i înveselească ziua.

  • Iuliana Luciu a lipsit din emisiunea «Acces Direct» de marţi, de la Antena 1. Sora Nicoletei Luciu a ajuns la spital.