Iuliana Luciu, după ce a părăsit Asia Express: «Nu aș mai pleca cu Margherita la un astfel de drum»

iuliana_luciu_margherita_de_la_clejani.jpg

iuliana luciu margherita de la clejani
Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani au făcut echipă la Asia Express
Foto: arhivă personală

După ce în ediția de duminică, 24 februarie, Margherita și Iuliana Luciu au fost nevoite să părăsească Asia Express din cauza problemelor de sănătate ale fiicei Clejanilor, iată că sora mai mică a Nicoletei Luciu a ieșit la rampă cu primele reacții.

Motivată să aibă un parcurs cât mai lung în reality show-ul de la Antena 1, Iuliana a fost mai mult decât dezamăgotă că a trebuit să părăsească emisiunea, dar a înțeles că starea de sănătate a coechipierei sale nu le permite să continue cursa pentru premiul cel mare de 30.000 de euro.

"Pentru mine, Asia Express România încă nu s-a încheiat, deși am părăsit competiția, voi trăi emoțiile celorlalți concurenți din postura de telespectator. Am avut șansa în Asia Express să lucrez cu cei mai buni profesioniști, din păcate ei sunt în spatele camerelor și voi nu prea aveți cum să-i vedeți. Le mulțumesc încă o dată, deși mulțumirile repetate știu că plictisesc, vin din toată inima și recunoștința mea", și-a început Iuliana mesajul de pe contul ei de socializare.

Ce spune Iuliana Luciu despre starea de sănătate a Margheritei

margherita-asia-express.jpg

margherita
Margherita a avut o criză de rinichi

 

Emisiunea de duminică, 24 februarie, a început cum nu se poate mai prost, căci Gina a anunțat că Marga nu este deloc bine: "N-a jucat deloc teatru. Este în spital. Are o infecție la rinichi, cu care se pare că a venit de acasă, dar s-a agravat aici. E mai bine pentru ea să plece acasă, căci ar însemna să facă transfuzie aici și ar fi mai bine să facă asta acasă, unde să fie alături de cei dragi".

iuliana_margherita.jpg

iuliana luciu margherita de la clejani asia express
Iuliana Luciu și Margherita au revenit în competiție, după ce au fost primele eliminate

 

"În privința mesajelor... vă înțeleg dezamăgirea. Vreau să știți că Marga a fost cu adevărat la limita fizică. Recunosc că nici eu nu am crezut-o, pentru că deși era bolnavă, Marga se manifesta destul de zgomotos. Eu, de exemplu, când sunt bolnavă, nici "miau" nu pot să spun. Nu sunt medic și chiar nu aveam cum să evaluez pe moment starea ei reală de sănătate. Eu eram centrată pe concurs și îmi doream foarte tare să rămân în competiție.
Deși au existat tensiuni între noi, Marga nu este deloc un om rău, nu am simțit că a spus ce a spus din suflet, ea săraca era la limita puterilor. Este artistă, ea are alte calități, printre care o voce minunată, pentru care merită apreciată. Indiferent ce spun haterii, Marga are farmecul și hazul ei. Este adevărat că nu aș mai pleca cu ea la un astfel de drum, pentru că nu are rezistență fizică și psihică. Vă mulțumesc tuturor și vă recomand să urmăriți în continuare Asia Express, aveți ce vedea! (deși am ieșit din concurs, am mai aflat una-alta și va asigur că vor fi momente în care ți se taie respirația, oricât de puternic ești psihic)", a încheiat Iuliana.

Cele două fete mai primseră o șansă în plus. Ele au fost primele eliminate, conform regulilor emisiunii, dar s-au întors după ce au luat locul Biancăi Drăgușanu și al surorii acesteia, Oana.

 

Citește și: 

Cine este Oase, partenerul lui CRBL de la Asia Express. Care e numele lui real

Cine este Ana Morodan, «contesa digitală» de la Asia Express

Cu ce se ocupă Teodor, fiul Ancăi Sigartău. Are 27 de ani și a absolvit Medicina Dentară

Loading...

Citește și

  • margherita de la clejani iuliana luciu asia express

    După ce acum, câteva luni, Codin Maticiuc a ironizat-o pe Margherita de la Clejani pe seama operațiilor estetice, acum, Andrei Duban a țintit în aceeași direcție. Actorul a publicat pe rețelele sociale o imagine cu Marga și Iuliana Luciu, de la Asia Express, alături de o descriere ce trimite la recentul scandal cu Matteo Politi, falsul chirurg estetician: "Nu există femei urâte, doar chirurgi cu 8 clase".

  • iuliana luciu margherita de la clejani asia express

    Presiunea de la Asia Express își spune cuvântul din ce în ce mai mult pe zi ce trece. Probele la care sunt supuse cele opt cupluri de vedete rămase în competiție și drumul din ce în ce mai lung, lipsa hranei și a odihnei și-au pus amprenta asupra tuturor. Margherita de la Clejani și Iuliana Luciu s-au contrat destul de tare în ediția de luni, 18 februarie.