Iuliana Luciu a câștigat procesul cu Andreea Podărescu. Din ce cauză a dat-o în judecată

untitled-1.jpg

Fostele asistente tv au ajuns la cuțite din cauza unui bărbat
Citeste tot despre: 

Final de conflict între fostele asistente tv Iuliana Luciu (32 de ani) și Andreea Podărescu (33 de ani). Sora mai mică a Nicoletei Luciu a câștigat procesul cu rivala ei care a spus public că bruneta vrea să-i „fure” iubitul. Judecătorii au decis miercuri că Iuliana are dreptate, iar pentru daunele morale suferite să fie despăgubită de Andreea cu 5.000 de lei.

„Acum ceva vreme am fost efectiv târâtă de o domnișoară într-un linșaj mediatic care m-a obosit psihic și fizic. Mi-am căutat dreptatea în instanță. Chiar dacă suma imputată pârâtei este una simbolică și nu va acoperi niciodată suferința provocată mie și familiei mele, sentința este una dreaptă. Trebuie să învețe fiecare să gândească înainte să deschidă gura în public și să arunce cu noroi în mod nejustificat”, a spus Iuliana Luciu pe conturile sociale.

Sora Nicoletei Luciu a spus în instanță că și-a conturat o imagine publică decentă și că și-a ales cu atenție prietenii și anturajul, tocmai ca să nu fie inclusă în categoria celor cu moravuri ușoare. 

 

Loading...