Iuliana Luciu arată beton după ce a slăbit 10 kilograme!

dgo_5626.jpg

Iuliana are o siluetă filiformă după ce a slăbit nu mai puţin de 10 kilograme
Foto:Arhivă personală

Aproape de nerecunoscut! Așa a fost Iuliana Luciu la un eveniment monden. Dacă înainte avea forme rotunjoare, iată că de ceva timp afișează o siluetă silfidă.

La 31 de ani, Iuliana Luciu arată de parcă ar avea jumătatea vârstei sale. A slăbit foarte mult și-a pierdut formele de bombă sexy de odinioară, când avea cu aproape zece kilograme mai mult.

dgo_5578.jpg

Iuliana Luciu a dat jos 10 kilograme
Foto:Arhivă personală

Marți seara, sora Nicoletei Luciu și-a făcut apariția la un eveniment cu ștaif, la Stejarii Country Club, iar prezența ei a stârnit multă admirație  dar, totodată, și îngrijorare.Îmbrăcată într-o rochie scurtă, neagră, la care a asortat o preche de sandale cu toc, Iuliana arată acum precum o adolescentă. În cadrul emisiunii lui Nea Mărin, difuzată de Antena 1, vedeta a trecut la munca de jos și a trudit cot la cot cu ceilalți concurenți.

Loading...

Citește și

  • În urmă cu mai bine de doi ani, Iuliana (31 de ani), sora Nicoletei Luciu, a surprins pe toată lumea când a anunțat public că și-a dat demisia de la “Acces Direct” (Antena 1), din postura de asistent TV. După ce timp de aproape de patru ani a fost colega Simonei Gherghe, bomba-sexy le-a mărturisit tuturor că își dorește mai mult de la viață.

  • nicoleta iuliana luciu

    Fanii fostei actriţe de telenovele erau fericiţi că Nicoleta Luciu va reveni pe micile ecrane, într-un reality-show, alături de sora ei, Iuliana. La începutul lui noiembrie a fost anunţată oficial prezenţa lor în concursul “Asia Express”, însă trei săptămâni mai târziu a venit ştirea că se retrag. Click! a aflat adevăratul motiv pentru care Luciu n-a putut să mai participle.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1