Iulia Vântur, vacanţă în Maldive cu neamul indian al lui Salman Khan

18-19-vedete-vantur-salman.jpg

Iulia, alături de Salman cel plin de muşchi, de sora şi de cumnata lui

Munca multă dăunează grav sănătăţii, aşa că Salman Khan (51 de ani), marele actor de la Bollywood, a intrat într-o binemeritată vacanţă, afişându-şi pe plajele din Maldive pacheţelele de muşchi de pe abdomen şi de pe braţe.

Lângă el, în fotografia de grup, zâmbeşte româncuţa noastră Iulia Vântur (36 de ani), cu care artistul are o relaţie de mai bine de şapte ani. Numai că, surpriză! Deşi are un trup de sirenă, Iulia respectă tradiţiile indiene, bronzându-se într-o rochie lungă, nicidecum în costumele de baie minuscule, afişate pe litoralul Mării Negre. După cum stau lucrurile, căci în poză e mare aglomeraţie, ei nu se află într-o vacanţă romantică, fiind însoţiţi de sora şi de cumnata actorului, şi ele înfăşurate în rochii până în pământ. Iulia profită din plin de acest concediu, încărcându-şi bateriile pentru noile proiecte. Iulia este aşteptată şi la cârma emisiunii ”Ferma Vedetelor” (PRO TV).

Loading...

Citește și

  • iulia vantur talisman salman khan

    Degeaba încearcă Iulia Vântur să ne convingă că între ea şi Salman Khan nu există nicio poveste de dragoste.Recent, cei doi au fost surprinşi purtând aceeaşi talisman, dovadă a legăturii lor puternice. Bijuteriile fac parte dintr-o linie lansată de sora celebrului actor de la Boolywood, modele pe care le promovează însuşi Salman Khan.

  • După ce a prezentat emisiuni precum „Dansez pentru tine” şi „Ferma Vedetelor” la Pro TV, Iulia Vântur (36 de ani) s-a axat pe cariera de cântăreaţă, iar mai nou pe cea de model, în India.

  • Dacă nu vine Mahomed la munte, se duce muntele la Mahomed! Fix aşa pare că se va întâmpla şi cu emisiunea „Ferma vedetelor”, pentru care se “coace” acum al treilea sezon. Cum prezentatoarea Iulia Vântur s-a stabilit în India, unde are deja o carieră în floare, producătorii vor să mute acolo întreaga echipă, plus concurenţii-VIP.

  • Iulia Vântur (36 de ani), iubita actorului Salman Khan, este pe cai mari în India, atrăgându-și invidia ­artistelor de la Bollywood, care se simt ameninţate de talentul și de frumusețea româncei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1