Iulia Vântur spune cum e să stea în casă cu familia lui Salman: «Nu ai intimitate»

iulia_vantur.jpg

iulia vantur
Iulia Vântur (36 de ani)
foto: Arhiva Personală
Citeste tot despre: 

În zadar a încercat luni de zile să ascundă sau să nege relația cu actorul Salman Khan (50 de ani). Paparazii noștri și ai lor au fost în permanență pe urmele Iuliei Vântur (36 de ani) și ale iubitului indian, iar cum minciuna are picioare scurte, s-a aflat totul despre iubirea lor.

Ei bine, aproape totul. Iulia nu a vrut încă să dezvăluie dacă ea și Salman urmează să se căsătorească și face tot posibilul să dezmintă zvonurile. „M-am măritat, m-am despărțit. Nu m-am despărțit și nici nu m-am măritat. Doamne ferește, nu, e numai bine (a răspuns ea, întrebată dacă e ceva rău în faptul că se iubește cu Salman, n.r.). Nu mă mărit. M-am întors să-mi iau viza. Se inventează mult. M-am apucat să cânt în hindi, iau lecții de canto. După ani de zile în care am muncit și am muncit din greu, mă deranjează să se vorbească despre mine așa”, a declarat ea, la Pro TV.

Prezentatoarea TV a mărturisit că, deși s-a adaptat cu stilul de viață al iubitului ei, lucrurile stau diferit față de aici, în țară. „Ultima dată am stat 5-6 luni acolo. Asta cu mutatul, nu știu. E total diferit, dar m-am obișnuit. Mentalitatea e diferită, cultura, oamenii. Totul e diferit. Nu ai atât de multă intimitate ca la noi, dat fiind că stai cu atâta lume în casă. Modul de a te îmbrăca pe stradă. Acum mi se pare că mă îmbrăcam mult prea decoltat. Da, am învățat puțină indiană”, a mai explicat el.

Loading...

Citește și

  • Iulia Vântur (35 de ani) a încheiat filmările la ”Ferma vedetelor” (PRO TV), finală pe care o veţi vedea sâmbătă, de la ora 20.30, iar acum se răsfaţă în India, la ferma iubitul ei, actorul Salman Khan (50 de ani). Deunăzi, când şarmantul artist a fost asaltat cu întrebări de jurnaliştii locali privind o presupusă nuntă, el şi-a ieşit din pepeni. Mai diplomată de fel, Iulia a lămurit lucrurile într-un interviu de suflet, acordat ziarului Click!

  • iulia vantur

    Iulia Vântur se află de câteva luni bune în India, unde trăieşte o poveste de dragoste alături de actorul Salman Khan şi unde pune la cale câteva proiecte în televiziune. Toate bune și frumoase, numai că vedeta noastră trebuie să se întoarcă urgent în ţara natală din cauza problemelor cu viza.

  • Iulia Vântur nu se grăbeşte la măritiş, după cum ne-a declarat zilele trecute, însă relaţia dintre ea şi Salman Khan devine tot mai strânsă. Nu de alta dar, după ce Iulia s-a împrietenit cu mama artistului, fiind surprinse ţinându-se de mână, la un eveniment monden din India, iată că acum a venit rândul româncei să-l aducă pe iubit în casa părintească.

  • iulia vantur salman khan

    Iulia Vântur (35 de ani), prezentatoarea de la "Ferma Vedetelor", o ține numai în petreceri în India, la Bollywood. După ce a mers la avanpremiera peliculei „Sultan”, vineri, 8 iulie, Iulia a petrecut din nou alături de prietenii indieni, dar şi de fostele iubite ale lui Salman Khan.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1