Iulia Vântur şi Salman Khan, daţi de gol de o bijuterie identică

iulia_vintur.jpg

iulia vantur talisman salman khan
Iulia Vântur este foarte ocupată în India
foto: arhiva personală

Degeaba încearcă Iulia Vântur să ne convingă că între ea şi Salman Khan nu există nicio poveste de dragoste.Recent, cei doi au fost surprinşi purtând aceeaşi talisman, dovadă a legăturii lor puternice. Bijuteriile fac parte dintr-o linie lansată de sora celebrului actor de la Boolywood, modele pe care le promovează însuşi Salman Khan.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Iulia Vântur s-a îndrăgostit atât de tare de India încât a uitat de toate angajamentele ei din România. Vedeta Pro TV s-a lansat în muzică şi a urcat pe podiumul de modă şi nu pare dispusă se se întoarcă prea curând pe plaiuri mioritice. Recent, prezentatoarea a fost surpinsă purtând un medalion identic cu cel al bărbatului despre care se tot vehiculează că i-ar fi iubit.

salman khan iulia vantur talisman linie bijuterii soraZoom
Linia de bijuterii promovată de Iulia şi Salman Khan a fost lansată de sora actorului
foto: arhiva personală

Iulia şi Salman Khan au purtat acelaşi talisman pe care scrie dragoste, grijă, bucurie, ajutor, speranţă, bijuteria fiind o creaţie lansată pe piaţă de sora starului indian, Arpita Khan Sharma.

iulia vantur petrecere arpita khan sharmaZoom
Iulia şi sora lui Salman Khan, Arpita, sunt foarte apropiate
foto: arhiva personală

Chiar dacă inelul de logodnă se lasă aşteptat, cei doi se pare că tot au ceva care simbolizează dragostea care-i uneşte.
loading...
Loading...

Citește și