Iulia Vântur şi Monica Bârlădeanu, pentru prima oară faţă-n faţă, la «Ferma»

10_3-col-vantur-monica.jpg

Iulia i-a predat ștafeta Monicăi

A dat lovitura în India, unde locuiește din 2015, alături de actorul Salman Khan, însă nu a uitat de foștii colegi de la ”Ferma Vedetelor” ( PRO TV), show pe care l-a prezentat doi ani la rând.

 Odată cu plecarea din țară, Iulia Vântur (37 de ani) i-a predat ștafeta Monicăi Bârlădeanu, actrița care a cochetat cu lumea filmului la Hollywood, așa că emisiunea se află pe mâini bune. Dacă vă era dor de Iulia, o puteți revedea în ediția de miercuri seară, difuzată de la orele 20.30, întâlnirea ei cu echipa de filmare, dar și cu Monica, la Porumbacu de Sus, Sibiu, lăsându-se cu îmbrățișări și cu lacrimi de bucurie

„Iulia ne-a vizitat la fermă. Şi am schimbat câteva impresii despre cum au reacţionat concurenţii dinainte. Pentru că oamenii nu reacţionează la fel, pentru că sunt generaţii de concurenţi care au ceva în comun în interior, nu unii cu alţii. De exemplu, concurenţii mei erau mult mai pregătiţi fizic, ştiau multe trucuri şi au ridicat ştacheta foarte sus”, ne-a mai povestit Monica Bârlădeanu. Şi Nea Raţă a fost încântat de revenirea fostei sale colege, ajunsă mare vedetă la Bollywood.  

Loading...