Iulia Vântur a muncit trei ani ca să fie divă în India

8hjkhjkh.jpg

Iulia, radioasă, la conferinţa de presă de zilele trecute din India

Fermecătoarea Iulia Vântur şi-a atins ţelurile şi şi-a depăşit limitele, iar acum este un nume important în showbiz, atât în ţara natală, cât şi în India, un loc magic în care îşi dorea să ajungă şi unde şi-a găsit şi marea dragoste. Până la statutul de divă, blonda a plecat de jos şi a testat numeroase meserii.

De la reporterul de televiziune din Iaşi şi până la statutul de actriţă şi cântăreaţă în India, la Bollywood, a fost cale lungă pentru Iulia Vântur (36 de ani). La 15 ani, blonda a urcat prima dată pe scenă, ca manechin, iar la 17 ani era instructor de modele în Iaşi, Botoşani şi Suceava.

În televiziune a lucrat pentru prima oară la Europa Nova, apoi la BIT Iaşi, iar la staţia locală PRO TV a ajuns după o preselecţie la care s-au înscris 800 de concurenţi. A fost, pe rând, prezentator, reporter, corespondent, editor, producător, editor de montaj.

Din 2006 prezintă ştirile dimineţilor de weekend la Bucureşti şi tot din acel an primeşte provocarea care i-a schimbat viaţa, rolul de prezentatoare a emisiunii “Dansez pentru tine”, alături de Ştefan Bănică.

Show-ul a fost difuzat timp de 14 sezoane. Pe 9 martie 2015, la PRO TV a debutat primul sezon al emisiunii “Ferma vedetelor”, iar la cârma producţiei, ca prezentatoare, s-a aflat nimeni alta decât Iulia Vântur, secondată de simpaticul nea Raţă.

Cel de-al doilea sezon a fost difuzat în prima parte a anului 2016 şi s-a filmat în Cipru şi, deşi era deja bine “înfiptă” în showbizul de la Bollywood, Vântur a făcut faţă din nou, cu brio, şi în acest proiect. 2012 este anul în care frumoasa moldoveancă pleacă în India pentru prima oară.

Pe Salman Khan (50 de ani) îl cunoscuse cu un an înainte, la un Festival de Film de la Dublin, acolo unde actorul îşi prezenta pelicula “Ek Tha Tiger”. Din 2013 începe să prindă gustul Bollywood-ului şi să fie inclusă în proiecte mici, dar cu bătaie lungă. În 2014 se consemnează oficial debutul ei ca actriţă pe meleaguri indiene, fiind distribuită în pelicula “O Teri”, produsă de Atul Agnihotri. În film, Iulia mai mult dansează decât joacă, însă presa vorbeşte despre ea la superlativ. Iar adevărata lovitură a fost dată recent, când Iulia a intrat în studio alături de solistul Himesh Reshammiya şi a înregistrat melodia „Every Night And Day”. Românca interpretează în engleză, dar şi în hindi.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1