Iulia Vântur, îngrijorată de efectele Covid în India: “Situația e foarte grea. Am o prietenă care are nevoie de oxigen”

Iulia-vantur.jog

Iulia vantu
Iulia Vântur a vorbit despre viața ei în India
Foto: Instagram

Iuliei Vântur (40 ani) îi este bine în India, acolo unde trăiește de șase ani alături de celebrul actor de la Bollywood, Salman Khan (55 ani), însă situația dezastruoasă în care se află țara adoptivă din cauza infectării cu coronavirus o sperie serios.

Peste 21 de milioane de indieni s-au infectat cu coronavirus și peste 234.000 și-au pierdut viața. Deși are o situație confortabilă și trăiește în siguranță alături de iubitul ei, Iulia nu este ferită de vești rele și este conștientă că în jurul ei se întâmplă lucruri grave.

 

„Situația e foarte, foarte grea aici în India. În fiecare zi aud de cineva apropiat care ajunge la spital. Am o prietenă, e în spital și are nevoie de oxigen. E destul de traumatizant să vezi o persoană dragă ție în astfel de condiții. Nu există oxigen, tratament, nu sunt paturi. E o situație foarte grea, din nefericire. Sper să se rezolve lucrurile ușor-ușor”, a spus Iulia la emisiunea “La Măruță”, unde a intrat în direct prin apel video.

Iulia Vântur va veni curând în România

Iulia-vantur-salman-khan.jpg

Iulia vantur salman khan
Iulia Vântur locuiește în India alături de Salman Khan
Foto: captură video

Iulia Vântur a mărturisit că a încercat să vopsească ouă de Paște, doar că nu prea a reușit. De asemenea, a adăugat că în curând va face o vizită în România: „Am încercat să fac ouă vopsite natural, dar nu au ieșit prea bine, au ieșit culorile cam diluate. Până la urmă am vopsit ouăle cu vopsea acrilică. Voi veni în curând acasă”.

Cariera Iuliei Vântur ia avânt în India

 

În convorbirea cu Măruță, fosta prezentatoare de la Dansez pentru tine a povestit și despre cariera ei înfloritoare. Cea mai recentă piesă înregistrată, pentru filmul lui Salman Khan, se bucură de mare succes, având deja, în doar o săptămână de la lansare, 108 milioane de vizualizări pe YouTube. Deși nu apare în clip, Iulia este mândră de rezultat.

“Actrița este foarte bună, îmi place de ea. Eu cânt piesa, dar nu sunt în videoclip. Filmele de la Bollywood sunt promovate așa, cu actorii din film în videoclipul piesei de pe coloana sonoră. Sunt situații deja prezentate în film. Ambii dansează bine. Salman Khan a exersat acasă cu mine, altfel cum crezi că o putea ridica pe actriță?”, a adăugat Iulia Vântur.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1