Iulia Vântur, forţată să se întoarcă în România. Motivul pentru care s-a urcat în avion

10-vedete-vanturdfgsdfgs.jpg

iulia vantur romania
Iulia Vântur revine în România
Foto: arhivă personală

După alte cinci luni departe de casă, în India, Iulia Vântur a fost nevoită să ia din nou avionul către România. Deşi vedeta a mai venit în ţară în luna mai a acestui an şi a stat cu prietenii şi părinţii câteva săptămâni, acum blonda trebuie să-şi reînnoiască viza ca să poată să stea de aproape de Salman Khan.

Iulia Vântur (37 de ani) abia dacă mai vine în România în ultimii ani. Vedeta stă mai mult în India, ţară care a adoptat-o pe vedeta noastră. Fosta ştiristă şi-a început acolo cariera muzicală, dar adevăratul motiv pentru care stă printre străini este actorul Salman Khan, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. Fosta prezentatoare de la "Ferma Vedetelor" a mai fost acasă în această primăvară când a bifat câteva întâlniri scurte cu părinţii şi prietenii şi a apărut la câteva emisiuni tv şi evenimente mondene. Acum, de voie, de nevoie, Iulia Vântur a trebui să-şi facă bagajele pentru România.   

avion.jpg

avion iulia vantur india romania zbor
Iulia Vântur a făcut o poză din avionul care o aduce la Bucureşti
Foto: arhivă personală

“Câteodată n-ai încotro, trebuie să respecți regulile, deci zboară, baby, zboară, a scris Iulia Vântur pe Facebook, la o fotografie făcută din avion, înainte de aterizare la care a menţionat şi faptul că îi expiră viza pentru India. 

Şi anul trecut, Iulia Vântur a venit în ţară pentru a-şi reînnoi viza. Cel mai probabil la scurt timp după ce va obţine noile documente, vedeta va pleca înapoi în India.  

 

 

 

Loading...

Citește și

  • iulia vantur india romania televiziune

    Coincidenţă sau nu, Iulia Vântur s-a întors în România la scurt timp după de a fost înlocuită la cârma emisiunii "Ferma Vedetelor" pe care Pro Tv a lăsat-o pe mâna unei alte vedete de top, actriţa Monica Bîrlădeanu. Prezentatoarea tv va rămâne câteva zile în ţară, timp pe care l-a fructificat prin întâlniri în care şi-a revăzut părinţii, colegii şi prietenii. Vedeta a explicat că are o viaţă aglomerată la Boolywood şi că totul a început într-o joacă, referindu-se la cariera ei muzicală de acolo.

  • iulia vantur

    Iulia Vântur se află de câteva luni bune în India, unde trăieşte o poveste de dragoste alături de actorul Salman Khan şi unde pune la cale câteva proiecte în televiziune. Toate bune și frumoase, numai că vedeta noastră trebuie să se întoarcă urgent în ţara natală din cauza problemelor cu viza.

  • Frumoasa vedetă și-a terminat treburile pe care le-a avut pe meleaguri autohtone, iar ieri se afla în avion, cu destinația India.

  • iulia vantur

    Schimbare de look pentru Iulia Vântur care a optat pentru o nouă nuanţă de păr. Vedeta Pro Tv a renunţat la şatenul pe care îl avea în cosiţe pentru un roşcat aprins cu care a atras imediat toate privirile. Ea se află de câteva zile în India, acolo unde Salman Khan și-a serbat tatăl.