Iulia Vântur, făcută praf după ce a dansat pe scenă, pe melodia iubitului indian

iulia_vantur.jpg

iulia vantur
Iulia Vântur a acordat un interviu după reprezentație
foto: captură video

Iulia Vântur a avut una dintre primele reprezentanții de anvergură în India, în cadrul decernării premiilor Sansui Stardust Awards 2016.

Vedeta noastră a urcat pe scenă alături de mai multe animatoare și a cântat și a dansat pe melodia iubitului ei indian, Salman Khan. După spectacol, Iulia Vântur le-a mărturisit jurnaliștilor prezenți la eveniment că momentul a fost unul minunat pentru ea.

„A fost minunat. A fost o energie minunată pe scenă și dansatoarele m-au ajutat foarte mult așa că mi-a plăcut foarte mult”, a declarat Iulia. „Muzica este pasiunea mea, așa că urmez această pasiune”, le-a mai spus jurnaliștilor. Mai mult, la sfârșitul interviului, vedeta a acceptat să fredoneze câteva versuri în hindi.

Deși pentru Iulia experiența a fost una deosebită, vedeta noastră a fost criticată dur pe rețelele sociale. Mai mulți utilizatori de pe Instagram, unde a fost publicat videoclipul cu reprezentația ei, i-au adresat cuvinte jignitoare: „E plătită pe scenă pentru talentul ei la pat”, „Dacă ai prieten pe oricine în industria asta, wow, poți fi vedetă. Dacă ești o femeie care se culcă cu orice superstar sau regizor, sau chiar și cu cameramanul – vei fi o eroină”, „A întrecut limita. Cine naiba este ea să danseze acoolo. Sunt atât de mulți oameni care merită să facă asta”, „M-am uitat de mai multe ori la acest video doar ca să râd de ea”.

Iulia Vântur dansează pe una dintre melodiile lui Salman Khan.

Loading...

Citește și

  • Astrele s-au aliniat convenabil pentru frumoasa Iulia Vântur, care în urmă cu o lună s-a întors în ţara de adopţie, India. A turat motoarele şi în carieră, dar şi în viaţa privată, fiind nedespărţită de actorul Salman Khan. Jurnaliştii indieni i-au surprins la un maraton de petreceri.

  • Când pisica nu-i acasă, şoarecii joacă pe masă. Cam aşa stau lucrurile şi în India, după plecarea Iuliei Vântur, care a revenit în România la începutul lunii septembrie. Lui Salman Khan îi dă târcoale una dintre cele mai frumoase femei de la Bollywood, Urvashi Rautela, iar jurnaliştii indieni vorbesc despre o presupusă aventură.

  • Iulia Vantur, Salman Khan, Iulia s-a intors in India, petrecere, Iulia Vantur iubit

    Revenirea în India îi priește de minune Iuliei Vântur (36 de ani). Dacă săptămâna trecută s-a ocupat de latura profesională, și a intrat în studioul de înregistrări cu solistul Himesh Reshammiya, recent ea și-a găsit timp și pentru distracție. Și nu singură, ci în compania care îi face plăcere, alături de actorul indian Salman. Khan. Cei doi au fost în centrul atenției la o petrecere, care a avut loc în suburbia Bandra, în vestul Mumbaiului.

  • iulia vantur piesa hindi india

    Iulia Vântur nu stă degeaba în India! Vedeta tv îmbină utilul cu plăcutul şi pe lângă vacanţa programată a intrat şi în studioul de înregistrări. Blonda a lucrat cu un solist celebru, bun prieten cu Salman Khan, care are numai cuvinte de laudă pentru românca noastră. Şi am aflat şi de ce. IUlia Vântur chiar are voce!