Iulia Vântur, făcută praf după ce a dansat pe scenă, pe melodia iubitului indian

iulia_vantur.jpg

iulia vantur
Iulia Vântur a acordat un interviu după reprezentație
foto: captură video

Iulia Vântur a avut una dintre primele reprezentanții de anvergură în India, în cadrul decernării premiilor Sansui Stardust Awards 2016.

Vedeta noastră a urcat pe scenă alături de mai multe animatoare și a cântat și a dansat pe melodia iubitului ei indian, Salman Khan. După spectacol, Iulia Vântur le-a mărturisit jurnaliștilor prezenți la eveniment că momentul a fost unul minunat pentru ea.

„A fost minunat. A fost o energie minunată pe scenă și dansatoarele m-au ajutat foarte mult așa că mi-a plăcut foarte mult”, a declarat Iulia. „Muzica este pasiunea mea, așa că urmez această pasiune”, le-a mai spus jurnaliștilor. Mai mult, la sfârșitul interviului, vedeta a acceptat să fredoneze câteva versuri în hindi.

Deși pentru Iulia experiența a fost una deosebită, vedeta noastră a fost criticată dur pe rețelele sociale. Mai mulți utilizatori de pe Instagram, unde a fost publicat videoclipul cu reprezentația ei, i-au adresat cuvinte jignitoare: „E plătită pe scenă pentru talentul ei la pat”, „Dacă ai prieten pe oricine în industria asta, wow, poți fi vedetă. Dacă ești o femeie care se culcă cu orice superstar sau regizor, sau chiar și cu cameramanul – vei fi o eroină”, „A întrecut limita. Cine naiba este ea să danseze acoolo. Sunt atât de mulți oameni care merită să facă asta”, „M-am uitat de mai multe ori la acest video doar ca să râd de ea”.

Iulia Vântur dansează pe una dintre melodiile lui Salman Khan.

Loading...
 
 

Citește și

  • Astrele s-au aliniat convenabil pentru frumoasa Iulia Vântur, care în urmă cu o lună s-a întors în ţara de adopţie, India. A turat motoarele şi în carieră, dar şi în viaţa privată, fiind nedespărţită de actorul Salman Khan. Jurnaliştii indieni i-au surprins la un maraton de petreceri.

  • Când pisica nu-i acasă, şoarecii joacă pe masă. Cam aşa stau lucrurile şi în India, după plecarea Iuliei Vântur, care a revenit în România la începutul lunii septembrie. Lui Salman Khan îi dă târcoale una dintre cele mai frumoase femei de la Bollywood, Urvashi Rautela, iar jurnaliştii indieni vorbesc despre o presupusă aventură.

  • Iulia Vantur, Salman Khan, Iulia s-a intors in India, petrecere, Iulia Vantur iubit

    Revenirea în India îi priește de minune Iuliei Vântur (36 de ani). Dacă săptămâna trecută s-a ocupat de latura profesională, și a intrat în studioul de înregistrări cu solistul Himesh Reshammiya, recent ea și-a găsit timp și pentru distracție. Și nu singură, ci în compania care îi face plăcere, alături de actorul indian Salman. Khan. Cei doi au fost în centrul atenției la o petrecere, care a avut loc în suburbia Bandra, în vestul Mumbaiului.

  • iulia vantur piesa hindi india

    Iulia Vântur nu stă degeaba în India! Vedeta tv îmbină utilul cu plăcutul şi pe lângă vacanţa programată a intrat şi în studioul de înregistrări. Blonda a lucrat cu un solist celebru, bun prieten cu Salman Khan, care are numai cuvinte de laudă pentru românca noastră. Şi am aflat şi de ce. IUlia Vântur chiar are voce!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1