Iulia Vântur, de la «Ferma Vedetelor», direct la sală FOTO EXCLUSIV

14-vedetex-vantur.jpg

Iulia Vântur
Iulia s-a dus să tragă de fiare la o sală de sport din zona Nordului

20 de kilometri face Iulia Vântur (34 de ani) între Bucureşti şi satul Cocani (Dâmboviţa), acolo unde filmează pentru “Ferma vedetelor” (PRO TV).

Fotoreporterii Click! au surprins-o luni la o sală de sport din zona de Nord a Capitalei, la care s-a oprit imediat ce venise de la filmări. Părea obosită şi îngândurată, dar probabil şi-a recăpătat tonusul la fitness.

 

Loredana, în vizită la "Ferma Vedetelor"

ferma vedetelor loredana.jpg

Ferma Vedetelor tara concurenti protv
"Ferma Vedetelor" - Loredana a purtat un superb costum popular
Foto: Arhivă personală

 

Loredana Groza (44 de ani) i-a vizitat pe concurenţii de la “Ferma Vedetelor”, iar apoi a publicat fotografii pe o reţea de socializare. Artista s-a pozat în pădure la Cocani, la “Ferma Vedetelor”, fără să-şi dea seama, însă, că va strica, astfel, surpriza producătorilor de la PRO TV.

Şedinţa foto a avut loc într-o pădure, aşa că solista ne-a dat suficiente indicii ca să ne prindem că i-a vizitat pe concurenţii de la “Ferma Vedetelor” (PRO TV), reality-show care se filmează în pădurea de lângă satul Cocani, la 20 de kilometri de Bucureşti, în judeţul Dâmboviţa.

Click! a aflat şi ce a făcut Lori împreună cu vedetele aflate în concurs. Nu a dat la sapă, nu a strâns bălegar, ci le-a cântat de mama focului, pentru că, la “Ferma Vedetelor”, s-a sărbătorit Paştele în avans. Întrucât emisiunea este înregistrată, între ceea ce vedem la TV şi realitate e un decalaj de aproximativ o lună.

"Ferma Vedetelor" - Cine a rămas în cursa pentru 50.000 de euro

Premiul pus în joc pentru cel care va dovedi că are calităţi de fermier este de 50.000 de euro, la "Ferma Vedetelor". Primul concurent care a părăsit competiţia a fost actorul Tudorel Filimon care a plecat din concurs cu Salvarea. Au urmat Oana Radu şi Ştefan Stan, dar şi Mioara Velicu, care a invocat probleme de sănătate.

În locul lui Nea Popa şi Mioara Velicu au fost aduşi Roxana Ionescu şi Lucian Viziru, dar Roxana a fost deja eliminată. Concursul "Ferma Vedetelor" se va desfăşura pe parcursul a trei luni, iar în competiţie sunt acum nouă vedete, după plecarea Roxanei Ionescu: Vica Blochina, Augustin Viziru, Lucian Viziru, Dima Trofim, Dan Helciug, Doiniţa Oancea, Corina Drăgulescu, Cristina Cioran şi Ionuţ Iftimoaie.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1