Iulia Vântur, criticată după ce şi-a schimbat culoarea părului!

iulia-vantur.jpg

Iulia Vântur
FOTO: Arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Iulia Vântur a renunţat la blondul cu care a devenit celebră şi a făcut o schimbare radicală de look. Vedeta Pro Tv a optat pentru o nuanţă mai închisă. Prezentatoarea şi-a uimit fanii cu o fotografie în care apare şatenă.

Iulia Vântur şi-a schimbat culoarea părului, însă noul ei look nu a fost tocmai pe placul celor care îi urmăresc profilul de pe reţeaua de socializare. Vedeta tv le-a cerut părerea fanilor, însă probabil că nu se aştepta ca ei să fie atât de sinceri cu ea. Vedeta nu mai are părul blond şi a ales o nuanţă de ciocolatiu, care a împărţit imediat lumea-n două. În timp  ce unii o complimentează, alţii îi cer să revină la blondul cu care a debutat în tv.

iulia_vantur_satena.jpg

iulia vantur schimbare de look satena
Iulia Vântur s-a făcut şatenă
foto: arhiva personală

"Nu pot să cred!!! Am crezut că e o glumă!" sau "Erai mai frumoasă blondă, nu-ţi stă rău, dar nici foarte bine...important e să-ţi placă ţie" sunt doar două din zecile de comentarii pe care fanii i le-au lăsat Iuliei Vântur pe pagina de Facebook. 
Vedeta tv a mai avut o schimbare uluitoare de look atunci când a revenit din India. În urmă cu doi ani, Iulia Vântur s-a întors în ţară după două luni de absenţă vopsită roşcat şi mai slabă. 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5