Iulia de la Abracadabra şi-a botezat fiica. A avut un naş celebru

iulia_abracadabra_botez.jpg

Iulia de la Abracadabra şi-a botezat fetiţa
captura Antena 1

Iulia Stănescu, care a devenit cunoscută prin intermediul emisiunii Abracadabra, şi-a botezat fetiţa. Micuţa Leah Valeria, născută pe 23 iunie, a fost creştinată recent, iar naş a fost chiar Daniel Cioabă.

Iulia de la "Abracadabra" a trecut prin clipe grele: tatăl copilului ei, din Slovenia, a părăsit-o când tânăra era gravidă. Iulia, care a plecat în urmă cu 13 aniî în America şi a stat o perioadă în Slovenia, a revenit în ţară în iunie şi a născut. Acum, ea şi-a botezat fetiţa, iar naşul Daniel Cioabă a avut grijă ca micuţei să nu îi lipsească nimic. 

boteziuliaabracadabra.jpg

Daniel Cioabă a fost naşul fetiţei
captura Antena 1

"Am auzit povestea ei, una tristă. Am vrut să fim părinţii ei spirituali. dacă nu îl are pe tăticul ei aproape, îl va avea pe naşul ei", a spus Daniel Cioabă, conform emisiunii "Acces Direct", de la Antena 1.

Naşul i-a dăruit mai multe cadouri cu adevărat speciale fetiţei, printre care o monedă care valorează 1.500 de euro, dar şi bijuterii scumpe. 

Ceremonia de botez a fost una extrem de emoţionantă,iar Iulia a plâns când fetiţa ei a fost cufundată în cadelniţă. 

Cine este Iulia Stănescu

 

Iulia a apărut pentru prima dată la televizor la vârsta de patru ani într-o emisiune pentru copii, iar mai apoi ea a fost primită în marea familie Abracadabra. Interpretarea hit-ului “Inimă de ţigancă” a propulsat-o pe tânără imediat în inima fanilor. De altfel, Iulia a cântat imnul ţării chiar la gala de retragere a fotbalistului Gheorghe Hagi. Din 2003, însă, ea a plecat în SUA pentru a studia. Dragostea pentru tânărul sloven a adus-o înapoi în Europa, dar cum acesta nu doreşte să fie tatăl fetiţei încă nenăscute, este posibil ca Iulia să rămână în România.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1