Iulia Albu, vorbe acide la adresa lui Dorian Popa: «Arată ca o trufă rasă peste o mămăligă»

cliima20121217_0124_1.jpg

Iulia Albu nu se fereşte să folosească afirmaţii dure atunci când comentează ţinutele vedetelor autohtone
Foto:Arhivă personală

Iulia Albu a dezlănţuit, din nou, atacul nemilos asupra vedetelor. De această dată nu domnişoarele care colorează peisajul monden i-au intrat în raza de acţiune, ci bărbaţii care petrec ore întregi la sală pentru a avea un trup sculptat. Printre cei care au primit critici acide din partea Iuliei se numără Doian Popa, Alex Velea şi fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, Victor Slav.

Articolul în care Iulia Albu a vorbit despre muşchii celor enumeraţi anterior se numeşte Câţi centimetri are brandul tău şi este scris în aceeaşi notă acidă şi lipistă de menajamente care a consacrat-o pe vedetă. 

untitled.png

Iulia Albu a făcut un colaj cu fotografiile vedetelor obsedate de sala de sport
Foto: Instagram Iulia Albu

Iulia a comentat decizia lui Dorian Popa de a fi în pas cu modă, făcându-şi o serie de tatuaje temporare pe trup. 

“În categoria «câţi centimetri are brandul tău?» îi regăsim pe Alex Velea, Dorian Popa și Victor Slav, unul mai lucrat la sală decât celălalt. Dacă ar fi totuși să analizăm puțin imaginile, nu prea înțeleg tatuajele acelea lipite în cazul unui «băiat rău». Mai precis, arată fix ca o trufa rasă peste o mămăligă. Nu-i nimic, Dorian, lasă că recuperezi tu rapid!”, a scris Iulia Albu pe blogul ei. 

martea-neagra-cu-iulia-albu-mihai-bendeac-in-lift-03-min-e1534264454695.jpg

Mihai Bendeac a fost criticat de Iulia Albu
Foto: Instagram Iulia Albu

Zilele trecute, Iulia Albu a comentat ultimele fotografii ale lui Mihai Bendeac. Actorul şi prezentatorul şi-a găsit un nou hobby, acela de a se fotografia în lift aproape zi de zi. Având replicile pregptite, fosta soţie a lui Mihai Albu a comentat imaginile încărcate de Mihai Bendeac, nefiind totuşi la fel de dură cum este în general. Mai mult decât atât, ea şi-a anunţat admiratorii şi prietenii virtuali că poate va călca pe urmele lui Bendeac şi va începe la rândul său, să se fotografieze în lift. „Mihai Bendeac #Jurnalulunuiburlac, dragul de el, a dat în patima selfie-urilor în lift. Total imprevizibil pentru el, aș spune. Nu-l regăsesc deloc în această ipostază “cvasipițiponcistică”. Mmm… da! Mmm… da! M-am mai gândit. —-Ok! Challenge on. Așteptați-vă să vedeți și cu mine, toată săptămâna viitoare, poze în lift. Let’s go! #imiplacemihaibendeac”, au fost cuvintele acesteia. 

 

Loading...

Citește și