Iulia Albu sare la gâtul Loredanei. ”Este vulgară, parcă nu o mai recunosc. A căzut într-o extremă, care nu îi face cinste”

Loredana Groza

Loredana Groza
Loredana Groza
Citeste tot despre: 

Iulia Albu știe cum să atragă atenția cu ținutele sale. Prezentă în platoul emisiunii de seară de la Kanal D, aceasta și-a pus o pălărie cu boruri mari și o floare imensă.

Criticul de modă a luat iar în tărbacă vedetele. Printre cele care nu au scăpat de ochiul critic al Iuliei s-au numărat: Laura Cosoi, Loredana Groza, Marius Moga sau Roxana Vancea. Cea mai criticată a fost Loredana.

Iulia Albu

Iulia Albu
Iulia Albu

”Este vulgară, parcă nu o mai recunosc. A căzut într-o extremă, care nu îi face cinste. Poate ar fi bine să schimbe stilistul. Nu că ar fi ceva greșit în hainele luate separate… Dar acel păr, pur și simplu nu mai este pentru vârsta ei”, a spus Iulia Albu la Kanal D. 

Iulia ALbu

Iulia Albu
Iulia Albu
Loading...
 
 

Citește și

  • Este, fără îndoială, cea mai controversată vedetă în ceea ce priveşte look-ul ei. Iulia Albu a fost surprinsă de fotoreporterii Click! purtând pe nas o pereche tare ciudată de ochelari şi ne-a dezvăluit ce accesorii asemănătoare mai are în colecţia personală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1