Iulia Albu a rămas fără maşină! "Buburuza" ei a fost luată pe platformă

iulia_masina.jpg

iulia albu masina
Iulia Albu va fi nevoită să meargă cu taxiul sau să-şi ia şofer personal
foto: arhiva Click!

Zăpada a lăsat-o pieton şi pe Iulia Albu! Celebra jurată de la "Bravo, ai stil" a privit neputinciosă cum maşina ei este ridicată pe platformă pentru că nu este echipată pentru a ieşi pe străzi în condiţii de iarnă. Celebrul fashion-editor şi-a anunţat pietenii cu tristeţe că va avea nevoie de un şofer pentru aceste zile în care ninsoarea şi viscolul îşi fac de cap în Bucureşti.

Mereu pe drumuri, ocupată până peste cap cu filmările noului sezon "Bravo, ai stil" de la Kanal d, cu magazinul de bijuterii şi cu fiica ei, Mikaela, Iulia Albu a rămas tocmai acum fără maşină. Celebra jurată de la "Bravo, ai stil" va fi nevoită să "înoate" prin nămeţi şi probabil că va fi obligată să-şi adapteze ţinutele nonconformiste la condiţiile meteo actuale. Aşadar, Iulia, care ne-a obişnuit până acum cu sandale în plină iarnă sau cu decolteuri fabuloase, va fi de nerecunoscut pe străzile Capitalei. Mâhnită, jurata a anunţat pe reţelele de socializare că a rămas pieton.   

iulia albu masina platformaZoom
Iulia Albu a rămas pieton
foto: arhiva personală

"#nocartoday #nowintertires #hireadriverfortheweek (fără maşină azi, fără cauciucuri de iarnă, angajez un şofer pentru toată săptămâna)" sunt cuvintele care descriu imaginea cu maşina Iuliei, aflată pe platformă şi transportată pentru a fi echipată corespunzător.  

Contactată de Click!, vedeta a dezvăluit că a trimis mașina la service, pentru a fi reparată. „Au apărut niște defecțiuni tehnice, am fost nevoită să o trimit în service”, a declarat Iulia Albu.

loading...
Loading...

Citește și