Iulia Albu o face praf pe Delia: «Ce caută în acel costum de manelist?»

delia.jpg

delia
Delia și soțul ei au fost nașii surorii sale
Foto: arhivă personală

Așa cum ne-a obișnuit, Iulia Albu "mușcă" din vedete fără a face vreo favoare cuiva. Dacă ceva nu-i place, o spune. Uneori nu o face în cei mai blânzi termeni, dar tocmai așa a reușit să strângă un număr considerabil de fani.

Rubrica  Marțea neagră cu Iulia Albu, pe care o publică pe blogul său, își găsește "ținte" în fiecare săptămână. Cu cât sunt mai cunoscute, cu atât îi plac mai mult fostei soții a lui Mhai Albu. De data aceasta, cea care a căzut pradă cuvintelor ei este Delia, mai precis ținuta pe care a purtat-o la cununia civiliă a surorii sale, costumul de inspirație masculină, cu dungi argintii, considerat de Iulia "de manelist". I-a apreciat ochelarii de soare, dar cam atât.

delia_sora.jpg

delia
Delia, în două ipostaze total diferite
Foto: arhivă personală

 

"Nu pot să o înțeleg pe Delia! Adică… sincer. Priviți imaginea din stânga. Mai, mai să mă convingă că este o divă. Superb… compoziție, absolut tot! Și întrebarea vine: ce caută în costumul acela cu dungi, de manelist??!! Da, da! Este chiar ea, Delia! În imaginea din partea dreaptă, extrema dreaptă. Nu vi se pare că îi lipsește un dinte de aur?", a scris jurata "Bravo, ai stil!" în dreptul imaginilor în care solista este surprinsă în două ipostaze diferite.

Iulia Albu şochează de fiecare dată când apare la tv

iulia albu aparitie tv
Iulia Albu şochează de fiecare dată când apare la tv
FOTO: Arhiva personală

 

loading...
Loading...

Citește și