Iulia Albu o face praf pe Anda Adam: "Piţipoanca perfectă"

1912197_732072963520969_7059906101192108597_n.jpg

Iulia Albu nu se fereşte să-şi spună părerile acide în public
Sursă foto:Facebook

Iulia Albu, cunoscută pentru ideile acide pe care nu se fereşte să le expună, le-a în colimator pe câteva dintre divele noastre.

Într-o postare de pe pagina ei de Facebook, fashion-editorul le ironizează pe câteva dintre vedetele de la noi, dar şi pe cele care le au ca şi model în viaţă. Sfaturile Iuliei pentru a deveni "piţipoanca perfectă", o au în prim plan pe Anda Adam, pe care Iulia a sfătuit-o de nenumărate ori să-şi schimbe stilul vestimentar şi atitudinea.

Dupa multiple sesizari din partea voastra, here we go:
"Sfaturi de aur pentru a deveni PITIPOANCA PERFECTA:
1. Uită-te atent în oglindă: dacă încă nu ai silicoane, dacă poţi articula corect cuvintele şi nu ai extensii inclusiv la unghiile de la picioare, e grav. Nu dispera însă, atâta timp cât încă respiri poţi găsi un fraier care să le plătească.

Zoom
Postarea Iuliei a fost însoţită de o imagine cu Anda Adam

2. Analizează atent profilul tău de Facebook. Incearcă să foloseşti cuvinte cu cât mai puţine silabe şi cel puţin o dată la 3 cuvinte adaugă un "gen". Renunţă la predicate, punctuaţie şi acorduri in general.
3. Fii selectivă cu persoanele din anturajul tău. Daca ai prietene cu mai mult de 10 clase, scapă rapid de ele. Imaginea este extrem de importantă în acest domeniu iar concurenţa acerbă. ATENTIE! Regula nu se aplică absolventelor de facultăti particulare la FF.
4. Fixează-ti un ideal. Ai de unde alege: Anda Pandam, Andreea Balalan, Bianca Bragusanu si lista poate continua. Studiaza-le contul de facebook cel putin 5 ore pe zi. Legea nu prevede vreo interdictie, insa deocamdata nu exista un curs acreditat in acest sens",
a scris Iulia pe pagina ei de Facebook.

 

loading...
Loading...

Citește și