Iulia Albu nu mai arată cum o știai. La ce truc de beauty a recurs

iulia_albu.jpg

iulia albu
Iulia Albu și-a schimbat look-ul
foto: arhiva personală

Iulia Albu este printre puținele vedete de la noi adepte ale frumuseții naturale. Fashion-editorul a apelat totuși la câteva trucuri pentru a-și îmbogăți podoaba capilară. Într-o imagine recentă, blonda este schimbată după ce a mărturisit că și-a pus extensii de păr, o practică frecventă pe care o regăsim la multe vedete autohtone care folosesc meșe și peruci pentru a-și schimba ocazional look-ul.

Iulia Albu (38 de ani) a stârnit din nou un val de controverse în mediul online după ce le-a arătat fanilor o imagine recentă cu ea. Mulți s-au întrebat dacă nu cumva schimbarea constă în intervenții minim invazive cu botox sau augmentarea buzelor cu acid hialuronic, dar fashion-editorul a explicat că doar și-a pus extensii.

iulia_albu_extensii.jpg

iulia albu extensii
Iulia Albu are un păr lung și bogat de când și-a pus extensii
foto: arhiva personală

Acum are un păr mult mai lung, ondulat, care îi conferă volum fără a trece pe la vreun estetcian, ci doar pe la salonul de coafură.

Iulia Albu și-a operat gleznele în 2015

De altfel, Iulia Albu nu se dă în vânt după operațiile estetice, mărturisid de-a lungul timpului că nu le vede rostul. În urmă cu ceva timp, fosta soție a designerului de pantofi Mihai Albu și-a călcat totuși pe inimă și și-a făcut o intervenție la glezne. 

În toamna lui 2015, Iulia Albu a vrut picioare mai subțiri și şi-a operat gleznele. Ea a mărturisit atunci că motivul nu ar fi fost strict estetic, ci medical. Interventia a fost o reuşită, dar fashion-editorul a trecut printr-un adevărat calvar atunci. Nu putea să meargă mai mult de zece minute pe jos şi picioarele i se umflau foarte mult. 

 

Citește și:

 

Ce frumoasă e Iulia Albu în spatele machiajului extravagant

Iulia Albu a comentat ținutele purtate de fiica lui Becali la nuntă. Teodora a primit «Wow» sau «Bau»?

 

Loading...

Citește și

  • iulia albu jurata bravo, ai stil nas

    O fotografie alături de medicul estetician care a operat-o în trecut la glezne a creat o adevărată isterie pe pagina de Facebook a Iuliei Albu. Fanii vedetei tv s-au întrebat de ce apare fosta soţie a lui Mihai Albu alături de un plastician dacă nu cumva i-ar fi trecut pragul din motive strict personale. Misterioasă, celebra jurată nu a clarificat deloc lucrurile, ci şi-a lăsat admiratorii în ceaţă. Click! vă prezintă însă două fotografii în care vedeta pare că şi-ar fi făcut o mică modificare a nasului încă de anul trecut.

  • Relația Iuliei Albu cu iubitul ei, Mike, devine din ce în ce mai serioasă pe zi ce trece. Asemenea unei familii fericite, Iulia, partenerul ei și fiica fostei jurate de la „Bravo, ai stil” au ieșit împreună la o plimbare prin oraș, iar cel care i-a cucerit inima fashion-editorului și Mikaela, pe care Iulia o are din relația cu creatorul de pantofi Mihai Albu, par să se înțeleagă de minune și să glumească.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1