Iulia Albu: "Mihaela Rădulescu, umilită public de Andreea Marin!"

mihaela_radulescu_andreea_marin.jpg

mihaela radulescu andreea marin
Mihaela Rădulescu și Andreea Marin au împărțit aceeași scenă la „Uite cine dansează”
foto: captură PRO TV

Prima confruntare de la "Uite cine dansează" dintre Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin s-a încheiat 0-1, "zâna" punctând la capitolul stil. Chiar dacă diva de la Monaco a luat un pistol, ce-i drept de jucărie, şi a ameninţat-o pe fosta prezentatoare TVR, cea "ciuruită" în oprinia Iuliei Albu a fost iubita lui Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin nu s-au "bătut" doar în replici tăioase, ci şi în ţinute care mai de care mai sofisticate. În timp ce prima a purtat o rochie aurie cu vedete la sânii siliconaţi, zâna a optat şi ea pentru o ţinută în aceeaşi nuanţă, mai puţin decupată, care i-a adus un plus de eleganţă în faţa rivalei sale. Iulia Albu a analizat vestimentaţiile celor două doamne după prima lor apariţie în faţă telespectactorilor în noul show de dans de la Pro Tv la care au fost protagoniste. Surpinzător, fashion editorul a fost indulgent cu Andreea Marin şi a desfiinţat rochia Mihaelei Rădulescu pe care a comparat-o cu a unei "maneliste".

iulia_albu.jpg

iulia albu silvia bravo stil
Iulia Albu este foartă tăioasă atunci când vedetele noastre nu aleg cele mai bune ţinute
Foto: Arhiva personală

“Între sirenă eşuată lamentabil între şi cu geamanduri, Mihaela Rădulescu, şi cântecul molcom al zânei înfăşurate în metri de tulle din plastic, parcă a două varianta sună ceva mai ofertant. Andreea Marin nu are încă un trup de arătat, dar cu siguranţă, prezentul promite mult. Cu siguranţă, mult mai mult oricum decât kitsch-ul evident al Mihaelei, care poate oricând rivaliza cu apariţiile Narcisei Guţă. În concluzie, cine ştie ce surprize ne va rezerva acest meci în viitor, în mod evident, prima rundă s-a încheiat în favoarea Zânei, ceea ce poate părea incredibil. Nu aş fi crezut, dar Răduleasca a fost umilită public de Andreea Marin în această confruntare vestimentară”, a spus Iulia Albu, citată de "Wowbiz".

radulescu_si_marin.jpg

mihaela radulescu andreea marin razboi
Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin au purtat rochii aurii
foto: arhiva personală

Celebrul fashion editor a făcut completări şi pe pagina personală de Facebook unde a continuat în aceeaşi notă. "Kiss kiss, bang bang! Diva navetistă la Monaco, ciuruită de zâna surprizelor teveriste. O da, la mulți ani, dragile mele Mihaela Rădulescu Schwartzenberg Paraşuta (nu știu cum se numește actualul, dar știu ca este parașutist) si Andreea Marin Pătrunjel! Vă pupă cu drag şi drac Domnița de Alba!", a conchis jurata de la "Bravo, ai stil".  

Loading...