Iulia Albu le desființează pe dive!

iulia_albu.jpg

iulia albu
Iuliei Albu îi place să provoace la fiecare eveniment monden
foto: arhivă Click!

Arbitrul eleganței Iulia Albu are tolba plină cu note proaste pentru divele admirate de toată lumea. Câștigătoare categorice la capitolul popularitate, Bianca Drăgușanu, Jojo, Giulia sau Andreea Raicu au câteva restanțe la capitolul stil. Iată cum le desființează Iulia Albu pe dive.

Iulia Albu crede că Bianca a cam exagerat cu ședințele de bronzare artificială. ”Uitați cum arată pielea ei. Mă gândesc că nimeni nu vrea să arate atât de odios. Este un model clasic al rochiei. O asemenea rochie se poate purta doar cu coc, în niciun caz cu această coafură care seamănă cu un Tarzan feminin. Dacă purtați această rochie, încercați să o purtați cu bijuterii adecvate, cu un make-up adecvat, dar niciodată nu se poarta așa”, a scris Iulia pe blogul personal.

bianca_dragusanu.jpg

bianca dragusanu
Bianca Drăgușanu a ”păcătuit” lăsându-și părul liber pentru această rochie clasică
foto: iuliaalbu.com

 

Despre ținuta Giuliei la botezul micuțului Eduard Mikael, Iulia nu are cuvinte prea blânde. ”Giuliei Anghelescu i s-a rupt salopeta între CRACI?? Doamne!!! Afară plouă și noi ne punem platforme, nu? În loc să scurtîm pantalonii, mai bine ne punem lucrurile alea abominabile în picioare”, a comentat fashion editorul.

giulia_huidu.jpg

giulia huidu
DIn punctul de vedere al Iuliei Albu, Giulia a făcut o alegere nefericită când a ales să poarte platforme
foto: iuliaalbu.com

 

Față de stilul vestimentar al lui Jojo, Iulia are mai degrabă o atitudine condescendentă. ”Jojo nu poartă o ținută cu mari greșeli. Ce apreciez la ea este că realizează că nu poate și sfârșește în a purta ținute în același ton. Încearcă să fie blogger de modă, dar nu prea îi reușește”, a spus Iulia. 

jojo.jpg

jojo
Jojo are o ținută corectă, dar cam atât, crede Iulia Albu
foto: iuliaalbu.com

 

Cea mai surprinzătoare ”victimă” a Iuliei este Andreea Raicu, premiată în nenumărate rânduri de revistele de profil pentru stilul personal. ”Acest look nu o prinde, este copiat  și mi se face scârbă… Acest tip de look ar prinde un designer. Domnișoara Raicu, deși își dorește cu disperare să ne facă să credem că dânsa este designer, eșuează lamentabil. Cine vrea să facă modă, trebuie să facă școală. Este o ținută all black și e corectă. Da, Andreea! În sfârșit ai înțeles că la o ținută masculină merge acel ceas”, a comentat Iulia.

andreea_raicu.jpg

andreea raicu
Nici Andreea Raicu nu a scăpat de sarcasmul Iuliei Albu
foto: iuliaalbu.com
Loading...
 
 

Citește și

 • iulia albu

  Mare surpriză când Iulia Albu și-a făcut apariția, miercuri seară, la Gala Premiilor Radar de Media la braț cu un cocoșel de toată frumusețea! Cei care o știau pe faimoasa Lou Lou, găinușa cu care vedeta Kanal D s-a afișat prima oară în 2013, s-au întrebat, pe bună dreptate, ce s-a întâmplat cu neobișnuitul animal de companie al Iuliei. Fashion editorul a elucidat misterul, în exclusivitate pentru Click!

 • botez giulia anghelescu huidu

  Duminică (11 octombrie) este ziua botezurilor din lumea mondenă. Printre vedetele de la noi care s-au înghesuit să își creștineze copiii în această zi cu noroc se numără Andra, Ellie White și Giulia Anghelescu Huidu (30 de ani). Fotoreporterii Click! au surprins imagini inedite de la botezul băiețelului Giuliei și al lui Vlad Huidu (38 de ani).

 • cine este iubitul lui Jojo

  Relația lui Jojo, cu Paul Ipate (30 de ani) a fost privită de la bun început ca o curiozitate. Cei doi s-au afișat împreună la un eveniment monden în octombrie 2014, la trei luni după ce au devenit un cuplu. Cei care au aflat atunci cine este iubitul lui Jojo nu i-au dat actorului șanse prea mari să rămână pe termen lung în viața vedetei.

 • andreea raicu televiziune plecare prima tv

  A tras o sperietură soară cu moartea! Andreea Raicu a fost implicată, zilele trecute, într-un accident de maşină în timp ce vorbea la telefon. Vedeta s-a ales cu o spaimă teribilă, dar şi cu un guler cervical pe care este nevoită să-l poarte după incidentul din trafic.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1