Iulia Albu, enervată de o concurentă: «Nu ai capacitate mintală să înțelegi»

iulia_albu.jpg

iulia albu
Iulia Albu nu are milă de nimeni
Foto: captură Kanal D

Concurența pentru cei 100.000 de lei puși în joc de Kanal D pentru show-ul "Bravo, ai stil" s-a întețit serios. Emisiunea le-a făcut pe multe dintre participante să aibă mai mult curaj, și nu mereu pe partea vestimentară. Unele dintre ele sunt cu adevărat vocale și ajung să se ceartă cu membrii juriului.

Iulia Albu nu tolerează astfel de ieșiri, așa cum nu mai acceptă nici greșelile majore în ceea ce privește modul în care fetele se îmbracă. Aceasta a avut un schimb dur de replici cu Ioana, o concurentă care a cam ratat la capitolul ținute și care a și fost reprimită în concurs după ce voturile telespectatorilor au trimis-o acasă.

Nu de puține ori, Ioana, ieșeanca studentă la Jurnalism, a fost arătată cu degetul de juriu și concurente pentru faptul că îmbracă seturi și nu-și folosește deloc imaginația. După reintrarea în emisiune, cu toții ar fi așteptat altceva din partea tinerei de 22 de ani.

Ediția de miercuri, 16 noiembrie, i-a pus pe jurații Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Iulia Albu de aceeași parte a baricadei. Dintre toți, Iulia a fost cea mai acidă.

ioana1.jpg

ioana bravo, ai stil
Aceasta este ținuta care i-a nemulțumit pe jurați
Foto: captură Kanal D

 

"Am senzația că te duci să îngropi stilul. Ai reușit să faci un set și din așa ceva. Nu-mi vine să cred Ne răcim gura de pomană cu tine. În general, cred că toate sunteți prea relaxate. N-ai cum să porți această lungime la acest tip de pantalon. Nu ai cum să vii cu acest pulover și cu părul prins în acest fel. Am văzut femeui casnice care merg să ia pâine și sunt îmbrăcate mai bine decât tine, Ioana. Ești o rușine pentru noi. Înseamnă că degeaba ne răcim gura și facem eforturi și vorbim ca niște mori stricate la infinit", și-a început Iulia Albu comentariul.

"Mi se pare că ești prea dură cu ceea ce spui", i-a replicat concurenta, dar fashion editorul și-a continuat tirade: “Ți-am explicat de atâtea ori de ce nu sunt bune ținutele. Și tu chiar nu înțelegi. Totul este ca într-o cutie. Orice aș spune, tu nu ai capacitatea mintală să înțelegi".

"Nu e cazul să mă jigneșt"i, i-a atras Ioana atenția. "Nu te jignesc. Sunt unele persoane care înțeleg raționamentele bazate pe logică, nu neapărat pe ceva creativ. Nu poți înțelege ceva creativ. Nu e nicio problemă, sunt mulți oameni așa”, a încheiat Iulia.

Raluca Bădulescu, altădată mai puțin acidă cu concurentele, nu s-a lăsat mai prejos și i-a spus Ionaei că are o ținută “tristă”.

Loading...
 
 

Citește și

 • cristina mihaela bravo ai stil iulia albu

  Se strâng rândurile la "Bravo, ai stil!" şi nervii concurentelor rămase în competiţia pentru marele premiu de 100.000 lei şi o carieră în televiziune încep să cedeze. În ediţia de vineri, Cristina Mihaela a izbucnit în lacrimi în faţa juraţilor după ce ţinuta ei a fost desfiinţată. Supărată că nu a fost apreciată, deşi s-a străduit, concurenta a făcut reproşuri, dar la final a auzit încurajări din partea celei mai temute dintre jurate.

 • iulia albu

  Iulia Albu s-a obișnuit ca în rubrica sa permanentă de la „Wowbiz”, în care le oferă note și trofee vedetelor autohtone pentru felul în care s-au îmbrăcat la diverse evenimente mondene, să nu fie contestată de nimeni. Lucrurile se schimbă însă în show-ul în care este jurat, “Bravo, ai stil!”, căci se află într-un dialog permanent cu concurentele.

 • bravo, ai stil

  Tocmai când credeau că se strâng rândurile să că au scăpat de o competitoare puternică, Isabela, eliminată duminică, 2 octombrie, cele patru concurente de la “Bravo, ai stil!” s-au trezit cu o surpriză neplăcută: patru fete noi care să le atace supremația.

 • razvan andreea antonescu

  Îl mai știți pe fratele Andreei Antonescu? Atunci când și-a încercat norocul în muzică era doar un puști și voia să rupă gura târgului cu trupa Giglio. Acum are 30 de ani și s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor. O lasă doar pe sora lui să atragă atenția. De la un timp, însă, nu doar sora lui este vedeta din anturajul lui Răzvan Antonescu, ci și iubita lui, Patricia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1