Iulia Albu, despre Andreea Marin: „Pițipoanca la firul ierbii”

andreea_marin_main.jpg

iulia albu andreea marin scandal
Fashion editorul a criticat-o dur pe „zână”
Foto: Facebook

Iulia Albu (34 de ani)este una dintre cele mai acide vedete din showbiz-ul românesc. De data aceasta, victimă i-a căzut Andreea Marin (41 de ani), pe care fashion-editorul a numit-o pițipoancă, din cauza unor poze pe care „zâna” și le-a făcut „la firul ierbii”. Fosta soție a lui Mihai Albu a distribuit o serie de imagini publicate de Andreea Marin pe Facebook și a criticat-o intens pentru că s-a pozat așa.

„#pitipoancelafirulierbii #adutuicavere Reclama la furaje nu se plătește la fel ca cea la pătrunjel, dar nici zânele nu mai zboră în BMW-uri...”, a scris Iulia Albu, pe pagina ei personală.

iulia_albu.jpg

iulia albu andreea marin
Iulia Albu a avut câteva lucruri de zis despre Andreea Marin
Foto: captură Facebook

 

Întrebată de ce s-a luat de Andreea Marin, Iulia Albu le-a răspuns vehement prietenilor virtuali: „Este vorba despre posing (modul în care s-a fotografiat Andreea Marin n.r) și calitatea imaginii, despre cromatica ținutei și inutilitatea ochelarilor de soare. Nu este nimic subiectiv aici. Posingul este chinuit spre scremut, ochelarii de soare nu au sens în acest context caliutatea fotografiei este execrabilă”.

iulia_albu.jpg

iulia albu andreea marin
Iulia Albu nu iartă nicio vedetă
Foto: Facebook
Loading...

Citește și

 • iulia albu

  Scandalul pornit de Bogdan Vlădău contra Iuliei Albu se întoarce împotriva sa, după ce acesta a făcut declarații șocante pe o rețea socială. Vedeta a fost pusă la curent cu faptul că artistul a numit-o „paparudă retardă” și a ținut neapărat să-i răspundă pe aceeași cale.

 • iulia albu fata mikaela

  Iulia Albu (34 de ani) este o mămică fericită și foarte mândră. Fashion-editorul se laudă cu Mikaela (5 ani) pe rețeaua ei de socializare, iar micuța este o adevărată prințesă. Ea poate concura cu copiii faimoși ai cuplurilor de la Hollywood, fiind foarte cochetă și pozând ca un adevărat model.

 • iulia albu

  Mare surpriză când Iulia Albu și-a făcut apariția, miercuri seară, la Gala Premiilor Radar de Media la braț cu un cocoșel de toată frumusețea! Cei care o știau pe faimoasa Lou Lou, găinușa cu care vedeta Kanal D s-a afișat prima oară în 2013, s-au întrebat, pe bună dreptate, ce s-a întâmplat cu neobișnuitul animal de companie al Iuliei. Fashion editorul a elucidat misterul, în exclusivitate pentru Click!

 • lora ok golden night iulia albu trofeu bau

  O rochie este mărul discordiei între Iulia Albu şi Lora. Invitată să comenteze ţinutele vedetelor care au fost prezente la Ok! Golden Night, fashion-editorul i-a dat lovitura de graţie cântăreţei.

 • vladau

  Adesea se întâmplă ca din pricina job-ului (fashion editor n.r.), Iulia Albu să intre în conflict cu diverse personalităţi care nu sunt de acord cu părerile ei despre ţinutele cu care acestea le poartă la evenimentele mondene la care se afişează. Bogdan Vlădău se arată însă ofensat de modul în care Iulia se promovează şi de faptul că este prezentă la diferite emisiuni tv.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1