Iulia Albu cu găina ei, într-o reclamă tv! Ce promovează jurata

iulia_albu_gaina_1_0.jpg

iulia albu gaina
Iulia Albu era intens comentată când apărea pe stradă cu găina în braţe
foto: Click!

Iulia Albu a lansat moda cu găina pe post de animal de companie în 2013, iar ideea ei pesemne că nu a fost rea deloc din moment ce a fost "împrumutată" într-un spot publicitar cu tot cu vedetă. Jurata de la "Bravo, ai stil" apare într-o reclamă scurtă de jumătate de minut în care promovează o apă cu vitamine, iar pasărea, care este mai exact un cocoş, are şi ea un rol secundar în clip.

Acum cinci ani, Iulia Albu (36 de ani) șoca pe toată lumea când apărea pe stradă sau la evenimentele mondene la braț cu o găină neagră. Gestul ei era comentat şi întors pe toate părţile, ba chiar a constituit subiectul unei parodii.

iulia_albu_cocos.jpg

iulia albu cocos
După ce a murit Lou Lou, Iulia Albu şi-a luat un cocoş
foto: Click!

Gluma Iuliei nu a ţinut mult, căci Lou Lou, găinușa din rasa Chateau care devenise animăluțul de companie al controversatei jurate, a murit, dar Iulia Albu nu a abandonat ideea de a avea un asftel de animal de companie. A înlocuit-o pe celebra înaripată cu un cocoș, iar recent am regăsit-o pe Iulia la fel de entuziasmată în preajma unei păsări.

iulia_gaina.jpg

iulia albu gaina
Iulia Albu, în noua reclamă tv
foto: captură video

De data aceasta vedeta şi cocoşul au fost distribuiţi într-o reclamă tv. Iulia soarbe cu sete dintr-o sticlă de apă cu vitamine, fără să-şi strice rujul aplicat neuniform, iar cocoşul este şi el plin de energie şi foloseşte skateboard-ul pe post de mijloc de deplasare, semn că apa cu pricina are efect şi la păsări.

 

Nu este prima dată când Iulia Albu face reclamă. În trecut, ea îşi ajuta fostul soţ în afacerea cu pantofi. După divorţ, designerul Mihai Albu a înlocuit-o cu o brunetă focoasă. 

loading...
Loading...

Citește și

 • iulia albu wowbiz masca

  Iulia Albu ştie cum atragă atenţia asupra ei şi a făcut-o şi joi seară la rubrica ei săptămânala de la "Wowbiz" într-un mod care a lăsat mută asistenţa. Fashion-editorul a apărut purtând o mască transparentă, accesorizată cu ochi şi cu o diademă de prinţesă. Îmbrăcată în roşu de sus până jos, vedeta a continuat să uimească cu o mărturisire intimă.

 • iulia albu machiaj aparitie

  Iulia Albu continuă să şocheze. Fashion-editorul care cu ani în urmă atrăgea atenţia asupra ei pentru găina pe care o plimba peste tot ca pe un animal de companie, a apărut joi seara cu un accesoriu cel puţin ciudat purtat în păr. Vedeta Kanal D a fost invitată să comenteze ţinutele unor personaje mondene în rubrica pe care o are săptămânal la emisiunea "Wowbiz".

 • iulia albu radar de media machiaj

  Nu există apariţie a Iuliei Albu care să nu fie intens comentată. Aşa s-a întâmplat şi joi seară la premiile Radar de media, unde jurata de la "Bravo, ai stil" şi-a făcut intrarea în stilul ei caracteristic. Cu o rochie-chimono, un evantai din pene mov, dar şi cu un machiaj strident în nuanţe de gri şi negru care i-a accentuat ochii, vedeta nu avea cum să treacă neobservată şi nici nu îşi dorea asta.

 • foto

  Iulia Albu (36 de ani) este cunoscută pentru remărcile acide şi lipsite de menajamente pe care le face asupra ţinutelor concurentelor de la emisiunea “Bravo,ai stil”, dar şi pentru stilul vestimentar extravagant pe care îl adoptă. Gesturile sale sunt unele menite să şocheze, iar faptul că a deţinut o găină ca animal de companie ilustrrează perfect dorinţa Iuliei de a frapa. Nu doar în cadrul emisiunii emite judecăţi de valoare, ci şi pe blogul personal, unde vedetele sunt luate în vizorul critic şi nemilos al designerului de modă.