Iulia Albu, atac la Andreea Bălan: "Aş vrea să-l văd pe Fuego împodobind-o!"

andreea_balan.jpg

andreea balan
Andreea Bălan arată total diferit
Foto: arhivă personală

Schimbarea de look a Andreei Bălan nu este deloc pe gustul Iuliei Albu, care a dat un verdict dur. Nemilioasă, jurata de la "Bravo, ai stil" i-a transmis artistei prin intermediul blogului ei că părul afro şi nuanţa mai închisă îi dau un aer de "cheap porn".

În ultimul an, Bălanca și-a schimbat înfățișarea de nenumărate ori. A avut părul verde, roz, blond sau în culorile curcubeului, dar așa cum a îndrăznit acum parcă nu am mai văzut-o niciodată. Din blond, artista şi-a schimbat podoaba capilară în șaten-roșcat și a optat pentru bucle afro. Artista și-a șocat fanii de pe rețelele sociale, dar şi pre Iulia Albu.

iulia_albu.jpg

iulia albu
Iulia Albu a criticat-o dur per Andreea Bălan pentru schimbarea radicală
Foto: Facebook

"Andreea Balan revizitează look-ul «Coafor Igiena», upgradat Baywatch style. Nu ştiu dacă are curaj să se ia în piept cu Pamela Anderson, dar pe mine una m-a strivit cu look-ul ei «Cheap Porn». Nu că ar fi ceva rău în asta, Doamne fereşte, dar tare aş vrea să îl văd pe Fuego împodobind-o de Crăciun", a notat fashion-editorul pe blogul personal. 

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea balan copilarie

    Mămica Andreea Bălan (32 de ani) este în cea mai bună perioadă din viața sa. Nu numai că a adus-o pe lume pe lumina ochilor ei, Ella Maya, dar s-a și întors la muncă la scurt timp după ce a născut.

  • Pe 9 octombrie a devenit mamă pentru prima oară, iar pe 5 noiembrie ţopăia deja, de mama-focului, la un concert în Braşov. Andreea Bălan e ca argintul viu şi are noroc că s-a refăcut repede după cezariană. Dar cel mai mare noroc îl are cu mama ei şi cu iubitul George Burcea, care fac cu rândul la schimbat de scutece.

  • iulia albu

    Iulia Albu pare vedeta impenetrabilă, cea peste care nu se trece, dar dincolo de masca pe care o afișează și pe soclul căreia și-a creat imaginea, jurata de la "Bravo, ai stil!" a trecut prin multe greutăți.

  • iulia albu

    Iulia Albu (35 de ani) este "spaima vedetelor". Analizează ținutele de la evenimentele mondene și nu dă înapoi când vine vorba de a critica pe oricine. Este incisivă, iar părerile sale fac deliciul celor care îi urmăresc blogul și rubrica din emisiunea "Wowbiz". Mai nou, fosta soție a lui Mihai Albu este jurat și în alt show de la Kanal D, "Bravo, ai stil!", unde se leagă și de concurentele încă necunoscute în lumea mondenă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1