Iubitul lui Brigitte, la braț cu cele mai bune prietene ale vedetei! Unde și-au făcut apariția

cornel-oana-prietene-brigitte-3.jpg

Cornel Oană a pozat alături de prietenele lui Brigitte, în cadrul unui eveniment monden
Foto: Click

Dacă iubita lui este ocupată cu filmările de la „Ferma”, Cornel Oană este cel care îi ține vedetei locul în cadrul evenimentelor mondene. Deși celor doi le stătea cel mai bine „pe covorul roșu” împreună, Cornel s-a descurcat și a pozat alături de două prietene bune ale lui Brigitte, refuzând să își facă apariția de unul singur în fața camerelor de luat vederi.

Pentru petrecerea OK! Golden Night, Cornel Oană, iubitul lui Brigitte, s-a îmbrăcat la patru ace și a venit pregătit să îi țină locul partenerei sale de viață, care nu trăiește cele mai plăcute experiențe în cadrul emisiunii „Ferma”, fiind protagonista mai multor certuri cu ceilalți participanți ai show-ului. 

Deși s-a speculat că s-au despărțit, se pare că Brigitte și Cornel au rămas în continuare și parteneri de viață, nu doar de afaceri. Cei doi au decis să se îndrepte și spre pasul cel mare, după ce bruneta a anunțat în urmă cu ceva vreme pe rețelele de socializare că „a spus da”.

Iubitul lui Brigitte, la braț cu două prietene bune de-ale vedetei

Chiar dacă relația lor a avut parte și de suișuri și de coborâșuri, este cunoscut faptul că Brigitte nu renunță așa de ușor la bărbații pe care îi are alături- de câte ori nu a amenințat vedeta că se desparte de Ilie Năstase, după care publica în mediul online poze tandre alături de acesta?!

Totuși, după divorțul de fostul tenismen, concurenta de la „Ferma” a găsit alinare în brațele lui Cornel Oană. Deși au bifat câteva evenimente mondene împreună, iată că de această dată partenerul brunetei a fost nevoit să improvizeze, pozând alături de două prietene bune de-ale iubitei sale, care nu a putut să-i fie alături de această dată. 

brigitte-ferma.jpg

Brigitte vrea să-și demonstreze abilitățile de gospodină la „Ferma”
Foto: Instagram

Cornel îi face toate poftele lui Brigitte

Brigitte povestea recent că noul ei iubit nu este deloc materialist și că îi lasă ei pe mână toți banii rezultați din afacerea pe care aceștia o au împreună. „Nu este deloc materialist. Pe el nu-l interesează. Tot ce facem din magazin, eu iau toţi banii. El niciodată nu mi-a cerut absolut nimic. Când s-a despărţit de soţia lui i-a lăsat tot. El a luat-o de la capăt. Ştiu că atunci când l-am cunoscut avea destul de mulţi bani”, a mărturisit Brigitte.

Cum cei doi îndrăgostiți se înțeleg de minune și și-ar dori deja să întemeieze o familie, în ciuda timpului scurt de relație pe care îl au împreună, Cornel și-a asumat deja rolul de „capul familiei” și nu-și lasă partenera să-și cheltuie proprii bani. Brigitte a dezvăluit că el este cel care plătește pentru toate ieșirile în oraș și chiar și pentru vacanțele luxoase de care au parte. „De fiecare dată când mergem în oraş, el plăteşte absolut tot. Mie îmi plăteşte tot. Şi în străinătate când mergem, el plăteşte”, a mai adăugat Brigitte, în cadrul unei emisiuni TV, în urmă cu puțină vreme. 

Loading...