Iubitul i-a pus bodyguard Andreei Marin. Păzită și în pat de ciobănescul Rocky

12_1.jpg

Andreea Marin e nedespărţită de Rocky
Citeste tot despre: 

De când are o relaţie cu Adrian Ionuţ Brâncoveanu (32 de ani), consulul României în Libia, Andreea Marin (43 de ani) e mai în siguranţă datorită ciobănescului german Rocky.

Patrupedul îi alină şi dorul de iubit, când nu pot fi împreună. „Rocky e al prietenului meu. A crescut cu Lady (cocker spaniol – n.r), căţelul meu. Cu Rocky am călătorit din Europa până în Africa.

M-a uimit isteţimea şi afecţiunea de care ei pot da dovadă”, a spus Andreea Marin la Antena Stars. Vedeta mai are două pisicuţe maidaneze pe care le-a botezat Ghetuţă şi Fistic. Rocky are locul lui în patul divei, tolănindu-se adesea lângă ea. De Florii, diva a postat pe conturile sociale fotografii cu Rocky în maşină şi în dormitor. „M-am trezit în raiul de la ţara, cu ciripit de păsărele şi raze de soare alintându-mi părul, şi un pupic de blănos spunându-mi în felul lui: «Trezirea! Bună dimineaţa!». L-am legat fedeleş cu braţele mele în jurul lui şi l-am invitat pe perna mea, să lenevim împreună”, a scris Andreea pe Facebook. 

Loading...

Citește și

  • În această primăvară, Andreea Marin (44 de ani) va serba doi ani de relaţie cu iubitul ei, diplomatul de carieră Adrian Brâncoveanu (34 de ani). Se pare că aniversarea e ocazia perfectă pentru ei să se mute împreună. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe divă alături de partenerul ei la cumpărături, într-un magazin cu decoraţiuni pentru casă. Se pare că „Zâna” intenţionează să schimbe mobila după fostul soţ Tuncay Ozturk.

  • loredana groza

    Andreea Marin (44 de ani), Loredana Groza (48 de ani) și Mihaela Rădulescu (49 de ani) au intrat, parcă, într-un competiție a sutienelor. Coincidență sau nu, în ultima vreme, toate cele trei dive pozează în bluze transparente, cu nasturi descheiați, încât ochii privitorului nu cum să nu alunece în zona sânilor.